PrezLee megint nyaral…

Még szerencse, hogy falun tényleg jól megy dolga az uraságnak, mert sétálni is többet megy, az udvaron is többet lehet, meg kutyatársaságban is többet van mint a városban. PrezLee megint falun van, hosszabbított hétvégét tölt ott.  Kénytelenek voltunk kivinni, mivel “após” hidegrázást kapott mikor meglátta. Ki sem akart jönni a lakásból, és csak az ablakon kihajolva volt hajlandó kommunikálni. Valamikor régebben megharapta valami kutya, azóta irracionális a viselkedése minden kutyával szemben. És mivel több napot kellett itt eltölteni, gondoltam jobb ha nem hozom ebedlit.  A család többi tagjával nincs “komoly baj”  kutyaszempontból.

Feltett szándékom, hogy előbb utóbb após is kedvelje meg a “szőrösebb” unokáját, és mikor még jövünk rövidebb időre, biztos fogom hozni. Max nem jön ki az öreg a házból.  A kutya “kuzinja” nagyon kedveli PrezLeet, állandóan emlegeti, hogy miért is nem hoztam és sebaj ha a nagytata a parabolán köt ki, majd lejön mikor elmegyünk, de legközelebb vigyem PrezLeet is.

A baj, hogy a következő hétvégét megint falun kell töltenie, ugyanis akkor egy esküvőre vagyunk hivatalosak, ami más városban van, és megint 2 napos távollétet igényel. Remélem utána lesz “gyerekes” hétvégénk, mondjuk egy jó sörözés, flekkenezés a szüleimnél.

Minden vélemény számít!