Most már viszket

Igazán jól gyógyul a seb, ma már abbamaradt a levedzés, véletlenül kijött a “lefolyócső” és már csak 2 szál tartotta, mivel nagyon lifegett, jobbnak láttam levágni. PrezLee virgonc, de látszik rajta, hogy nagyon szenvedett az elmúlt napokban, hirtelen megcsinosodott. Ma már akart enni, de szerintem a normális kaja fájdalmat okozott neki, így adtam valami puhábbat, azaz konzervet. Kicsit hisztis, de ez teljesen érthető, sok sok simit kap amit szeret de még többet követel. Ma a terepjáróval készültünk egy kicsit elmenni amit imád, és vihettük volna magunkkal… de feleslegesnek láttam összevissza rázni a göröngyös úton… kissé kullogva ment vissza a házhoz, de ez van, túlságosan nagy trauma érte nemrég, hogy ilyen eseményeken vegyen részt.

Egy két nap és megvannak az eredmények is… Nem tudom mit reméljek… jó lenne hallani, hogy nagy eséllyel mégis megöregedhet mellettem becsületesen, mert még mindig nagyon fiatalos…. De a harmadik, a ki nem operált bigyó elég jól növöget 🙁

Műtét, lábadozás

A műtét megvolt és per pillanat sikeresnek mondható. Végül is eltávolították a “gumót”, ez a rész sikeres volt, de az már nem annyira, hogy egy helyett 3 tumort talált és ebből csak kettőt tudott a doki eltávolítani… Így még szükség lesz egy második operációra… de előbb sokkal fontosabb megtudni a biopszia eredményét, hogy lássuk mégis mivel állunk szembe.

Hamarosan még jelentkezem hírekkel…

Holnap kórház…

Holnap kórházba megyünk, remélhetőleg sikerül valamit kiokoskodni a PrezLee nyakára nőtt csomóról. Egyelőre holnapra csak valami röntgenezés vagy egyéb módszerrel történő “belenézés”-re fog sor kerülni, és attól függően, hogy mit is látnak rajta… nagy valószínűséggel műtét következik. Nem mondom, hogy nyugodt vagyok :(. A kutya hangulata amúgy remek, nem tűnik úgy hogy bármiféle fájdalma lenne, sőt mióta nő rajta ez a valami azóta egyre bolondabb és játékosabb. Reméljük, hogy nincs nagy baja.