Barátok, tekergések

A hétvégén voltunk az első közös tekergésen a helyi friss ismerősökkel, barátokkal és kutyákkal. Kezdetben 3 ebet ismertettünk össze, azaz Luna, Oliva és PrezLee volt aki először találkozott, jó nagyot jártunk a környéken, találtunk egy félig mesterséges tavat is (ami nagy ritkaság erre fele), ahol PrezLee fürdött is egyet, majd a séta végén a szomszédoknál kötöttünk ki egy kis pizza meg sör erejére. Itt még három kutyával találkozott, kettő kan, de mindkettő jóval kisebb mint PrezLee… Így olyan helyzet alakult ki, hogy a másik legények bár nem örvendtek a jelenlétének a méretéből adódóan nem támadták le, hanem csak méregették és szagolgatták és ugye PrezLeeről illik tudni, hogy ő nem nagyon verekedős típus, tehát nem fog támadni ilyen esetekben. Ez olyan szempontból jó, hogy legközelebb több kutyát lehet vinni s nem lesz gond, a szomszéd csaj se kell otthon hagyja bármelyik ebet azért, hogy vihessem én a bohócomat.

Pár kullancsot sikerült összeszedni, de úgy tűnt a frissen felkent szer mind kinyiffantotta őket, egyik se szívta meg magág és nem is mozgott amikor kiszedtem a kutyából.

Hamarosan be kell szereznem valami komoly cuccot, ugyanis nemrég tudtam meg, hogy mediterrán vidéken egy nagyon hülye kutyabetegség van, valami apró legyek által terjesztve. Állítólag a Scalibur távol tartja őket…

Ugyancsak a közel jövőben fogunk ellátogatni a helyi állatorvoshoz, afféle bemutatkozás, bejelentkezés kép, no meg egy kis kinövés van a PrezLee oldalán, amit szeretném ha megnézne.