Megyünk ki falura

Még össze kell pakoljak egy hétre való cuccot, kaját az ebnek, és aztán indulunk ki falura, egy kicsit friss levegőn lenni, egy kicsit pihenni, járkálni és az agility dolgoknak pontosabban utánanézni. Remélhetőleg minden rendben lesz, és valami jó hírekről fogok tudni beszámolni.

Ma is egy picit egyedül hagytam az uraságot, de alig nyafogott egy picit. Szép lassan megszokja. Kb egy olyan órányit hiányoztam, megint valami vacak számlát kellett kifizetnem.

Kerestem valami kicsi de mégis elég nagy háti táskát, ne ezt a nagyot kelljen cipelnem minden sétához, de csak valami iszonyatok voltak, az is jó drágán. Nekem valami teljesen egyszerű, egyzsebes izé kell, amelybe belepakolom mindent és amikor indulunk csak azt kapom magamhoz.

Ellenben benéztem egy ocsmány kínai üzletbe, és találta kis seprűt és lapátot jó olcsón. Naná, ha választhattam akkor sárgát vettem. Volt szürke is, meg kék is, meg piros is, de a sárga az mégiscsak sárga! Eddig a kislapáttal jártam amivel a növényeimet szoktam ültetgetni nagyobb cserépbe… meg seprűm nem volt. Végül is teljesen felesleges… ugysem azzal szedem össze a dolgokat, de hát ha egy hülye rendőr kap el – és melyik nem az – akkor neki az kell amit a törvénybe ír.

Hozzászólás