Néha olyan együgyű!

Amilyen esze van, és amennyi hülyeséget megles, majd alkalmaz más esetekben olyan bugyuta és együgyű tud lenni más esetekben. Mint már említettem a fürdőszoba fele vezető utat a házi találmány a “szék zár” védi. Olyan ez mint valami bevehetetlen vár egyelőre, és abból áll, hogy 2 drb, fából készült konyhai szék van a fürdőszoba ajtó elé téve. Így csak az egyik  szék elmozdításával lehet “bevenni a várat” vagyis bejutni a fürdőbe.

Mondjuk eddig egyszer fogta és tolta-húzta odébb a széket, csakhogy bejusson hozzám a fürdő szobába miközben tusoltam és megnézze micsoda ökörséget művelek, hogy állok a víz alatt és még élvezem is… Igen, a képére volt írva, hogy teljesen nemnormálisnak tart.

Na jó… ma mivel mostam, hát előbb összeválogattam szín szerint a ruhákat kupacokra. A gép befejezte az első adagot, de a földön még volt pár mosásra váró kupac. Így nem vettem a legjobb néven ha PrezLee bejön és azokat turkálja. Ezért kint hagytam. Csakhogy a “szék zárat” nem zártam be teljesen.

A másik szobába terítettem, emiatt kiestem a látószögéből. Nekifogott keservesen sírni mert… “BESZORULT” a két szék közé. Na a beszorulás nem éppen igazi volt, ugyanis nem szorult be, csak épp nem fért át. Próbált jönni, a szék nem engedte, be se volt szorulva azért, de ő csak ott állt és kétségbeesve nyafizott. Na addig addig amíg utána jöttem és megcsekkoltam mi a hézag. Bezzeg annyi esze nem volt, hogy kissé odébb tolja a már amúgy is félig eltolt széket… Igen, néha minden esze ellenére együgyű.

De megjegyzem nagyon örvendett, hogy “megmentettem az életét”. Asszem most örök hálás lesz ezért… vagy mégsem.

Minden vélemény számít!