Lustálkodás

Annak ellenére, hogy ma 6-kor ébresztett a kedves kutyám, mégis majdnem nevezhetem hivatalos lustálkodás napnak. Érdekes volt, hogy neki reggel 6-kor nyafoghatnékja támadt. És ez a nyafogás más volt. Meg nem akarta abbahagyni pár percig.  Azt tűnt fel, hogy nem az a típikus “unatkoooozzzooooom” nyafogása volt, hanem valami más. Kikászálódtam az ágyból, felöltöztem és levittem “hátha csak pisilni kell ” címmel…. Oszt nem csak pisilni kellett. Nagyon megdicsértem, bár olyan álmosan támolyogtam le, hogy a bluzom is fonákul vettem fel.

Szerencsére rövid percek alatt végzett. Így még szinte félálomba visszasétáltam, és mindenféle fajta elemezgetés mentesen ledobigáltam a ruháimat és vissza az ágyikóba. PrezLee se sokat akadékoskodott, azonnal vissza feküdt ő is a helyére. Így mint aki jól végezte dolgát olyan 11 óráig nem tettünk egyebet csak durmoltunk és vártuk, hogy süssön a nap a hasunkra. Nem tette, mivel kicsit később süt csak be a nap a lakásba.

De így is jó volt. Na ezután következett a “reggeli” kávé, a reggelizés, a csoszogás jobbra meg balra. És a mosás természetesen, meg a takarítás. Ma 4 kor még a séta is elmaradt, olyan mattul néztem ebemre, hogy hihetetlen, megint levittem egy pisilés erejére és vajon mit tettem? Nem nehéz kitalálni… én be az ágyba és aludtam megint, ő meg a helyére és fogalmam sincs mit csinált addig 😀 ja kissé igazított a soronlevő párnahuzat fazonján egy csöppet!

Megj. Még jó, hogy nagyon előrelátó voltam és még van vagy 10 drb PrezLee párna huzat… mert azóta az a turi ahonnan a PrezLee stafirungját beszereztem rém olcsón sajna bezárt…

Végül csak elmentünk egyet sétálni, meg játszani a zöldbe.

A gond most csupán annyi, hogy immár 12 óra fele közeledik(éjjel), és ennyi alvás után kicsit se vagyok álmos…

Hozzászólás