Néha olyan együgyű!

Amilyen esze van, és amennyi hülyeséget megles, majd alkalmaz más esetekben olyan bugyuta és együgyű tud lenni más esetekben. Mint már említettem a fürdőszoba fele vezető utat a házi találmány a “szék zár” védi. Olyan ez mint valami bevehetetlen vár egyelőre, és abból áll, hogy 2 drb, fából készült konyhai szék van a fürdőszoba ajtó elé téve. Így csak az egyik  szék elmozdításával lehet “bevenni a várat” vagyis bejutni a fürdőbe.

Mondjuk eddig egyszer fogta és tolta-húzta odébb a széket, csakhogy bejusson hozzám a fürdő szobába miközben tusoltam és megnézze micsoda ökörséget művelek, hogy állok a víz alatt és még élvezem is… Igen, a képére volt írva, hogy teljesen nemnormálisnak tart.

Na jó… ma mivel mostam, hát előbb összeválogattam szín szerint a ruhákat kupacokra. A gép befejezte az első adagot, de a földön még volt pár mosásra váró kupac. Így nem vettem a legjobb néven ha PrezLee bejön és azokat turkálja. Ezért kint hagytam. Csakhogy a “szék zárat” nem zártam be teljesen.

A másik szobába terítettem, emiatt kiestem a látószögéből. Nekifogott keservesen sírni mert… “BESZORULT” a két szék közé. Na a beszorulás nem éppen igazi volt, ugyanis nem szorult be, csak épp nem fért át. Próbált jönni, a szék nem engedte, be se volt szorulva azért, de ő csak ott állt és kétségbeesve nyafizott. Na addig addig amíg utána jöttem és megcsekkoltam mi a hézag. Bezzeg annyi esze nem volt, hogy kissé odébb tolja a már amúgy is félig eltolt széket… Igen, néha minden esze ellenére együgyű.

De megjegyzem nagyon örvendett, hogy “megmentettem az életét”. Asszem most örök hálás lesz ezért… vagy mégsem.

Hozzászólás