Kutya sampon

Tegnap előtt megfürdettem az ebemet, azóta nem győzőm csodálni, nézem nézem és nem hiszek a szememnek, hogy mennyire fényes, csilli-vili lett őkegyelme. Séta közben, alvás közben, evés közben csak nézem és még meg is tapogatom az oldalát, hogy jééééé  nemcsak csillog de selymes is!

Azt mondják, hogy kíváncsinak lenni jó, de az ember hamarabb megöregszik. De az sem megoldás, hogy az ember sokáig hagyja, hogy az oldalát mind bökje a kíváncsiság. Elmélkedtem egy csöppet és azt mondtam magamban, egy életem, egy halálom, de a kutyasampont kipróbálom. És lőn.  A Sanal Choco Drops esete óta kicsit másként nézek az ebeknek készült termékekre, hiszen azóta se ettem olyan finom csokit. Pedig igazán még olyan “exploding” csokit is megkóstoltam és az nagyon vicces ahogyan a buborékok pattognak, de nem annyira finom.

Az igazat megvallva azon filozofáltam magamban, hogy elvégre és utóvégre, pár dolog történhet csak… vagy beválik vagy nem válik be, nekifogok ugatni, legrosszabb esetben kihullik a hajam… mi más történhetne?  Valahol 😀 arra számítottam, hogy szép fényes, selymes pihe puha lesz az én hajam is… na nem lett épp olyan.  Csak most pontosan nem tudom, hogy miért. Az történt ugyanis, hogy megmostam a hajam a kutya samponnal… semmi furcsa jelenséget nem észleltem… nem változtam hirtelen kutyává, nem kezdtem el azon nyomban ugatni sem, de olyan furcsa érzésem támadt mintha nem mostam volna meg a hajamat… sakkor előkaptam a már bevált embereknek való sampont és megmostam azzal is. Persze mikor ezen túlestem mérgelődtem egy sort, hogy nem kellett volna, hiszen tudni akartam milyen lesz a hajam a kutyasampontól, és tűrnöm kellett volna másnapig, de már késő volt. Sakkor eldöntöttem kérem szépen, hogy még egyszer meg fogom próbálni. Majd beszámolok.

One thought to “Kutya sampon”

Hozzászólás