Acélsodrony

Ma sikerült elmennem egy kutya-shopba, ahol mindenféle érdekességeket lehet kapni és a jó a dologban, hogy immár ismerősök vannak ott… így a kedvezmények miatt egy póráznyit ingyen kaptunk meg… :D. Nem volt igazán szándékom újabb pórázt venni, mert ez már a nagyon sokadik, de nem volt időm elmenni a központig és venni póráznak való anyagot és megvarratni. DE az elrágott pórázok helyett fogok anyagot venni és készíttetek mindenféle hosszúságú pórázt. Kb negyed annyiba fog kerülni, a karabinerek már megvannak.

Végül is azért mentünk oda, hogy az acélsodronyt megvegyük. Ezért arra lesz szükségünk, mert PrezLee utálja ha meg van kötve. Na ezen nem is csodálkozom, hiszen eddig életében ez a második alkalom, hogy meg van kötve és a gazdája teszi az eszét és nem “veszi” észre micsoda egy “tragikus helyzetbe” került Ő amiért nem mozoghat szabadon és nem okozhat galibákat a kedve szerint!!!

Egy ilyen divájszal gazdagodott a kelléktárunk…

ami természetesen “állatbarát” ugyanis szép piros műanyag borítása van, (jó büdös) és van az a sokk felfogó rugója is. És ezzel elméletileg a kutyaoskolában történő kikötésekor nem kell fájjon többet a fejem, hogy mikor sikerült elrágni annyira a madzagot, kötelet, kingát, hogy kiszabaduljon és “történjen” valami …

De… mindez nem volt elég, mert a bőr nyakörve a tegnap felmondta a szolgálatot. Így vettem neki egy olyant is… na meg egy szép barna pórázt is. Amire már ma volt kezdeményezése, hogy kicsit megigazítsa a fazonját…NEM HAGYTAM! Ezen is kicsit összevesztünk.

Ellenben… és ez nagy csoda! Sikerült szaladnunk vagy 3 köröcskét, és nem akarta se a pulcsimat leszedni, a nadrágszáramat se megfogni és a pórázt is békén hagyta. Meg megállítani is sikerült… amivel garantáltan gondunk lesz a kiállításon az a bíró!!! Mármint eddig nem jöttem rá, hogyan értessem meg az ebbel, hogy ha valaki közel megy hozzá, az még nem jelenti instant módon, hogy “barátkozunk”… lehet csak “szemlélődünk” is… mondjuk kb. ez az amit a bíró majd tenni akar, és meggyőződésem, hogy lökettem teljesen félreérti majd és mindenáron barátkozni akar majd a bíróval… Valami csak lesz 😀 Hátha valami csoda folytán nyugodtan fog maradni 😀 Bár ezt magam se hiszem…

Szerdán valamikor értesítenek, hogy lesz-e hamarosan “snake” és hogy mennyire kell felkössem a gatyómat ehhez az újabb csoda szerkentyűhöz… mert rettenetesen drágák… de ahogyan PrezLee reagált rá, hát az egyenesen csodálatos!

5 thoughts to “Acélsodrony”

Hozzászólás