Tano az Audiban

Tegnap a kirándulás alkalmával történt… és mindezt leírom,  csupáncsak azért, hogy kiderüljün PrezLee milyen egy rendes dög!!! Ilyent még tényleg nem láttam, de ezt a kutyát az se zavarja, ha egy másik kutya mászik be az ő helyére a kocsiba!!! A lakásban is a helyét elfoglalhatja az “idegen”, a táljából ehet, ő meg csak csóvál és ha lány kutya az illető akkor hevesen udvarol… tudtam, hogy nem normális, de hogy ennyire??? … kicsit azért lehetne valami érzéke a magántulajdonhoz… nem sok, de azért egy picike!

Mert a séta után elszórakoztunk egy jó fél órát azon, ahogyan Tano ül a kocsiban. A csomagtartóban a helye, de belát az utastérben, csak épp nem elég nagy a hely, hogy bemásszon. Na de mikor bekerült csomagnak, rettenetesen keserves képeket tudott vágni. Még akkor is ha ember is megirigyelhetné, hiszen puha szőnyeg, hatalmas hely áll rendelkezésére… ja annyi, hogy nem igazán tud kinézni az ablakon 😀

Mielőtt azonban az ebek a helyükre kerültek volna PrezLee már bent volt a kocsiban de az ajtót még nem csuktam be, és ekkor Tano is behuppant. Persze nagyon tetszett neki, ráadásul elkapta a sünkacsát is, azzal csipogott és negyedórán keresztül élvezte az autót. PrezLee nagy mafla módra meg kiszállt és kintről szemlélte a másik lökött tevékenykedését. Annyit ugrabugrált, első székről a hátsóra, majd megint előre, megint hátra, hogy beindította a zenét!!! Ekkor gondoltuk jobb ha kitessékeljük, mert még a végén kiveszi sebességből is és elhúz a kocsival!!! Mondanom se kell, hogy ki kellett cibálni, mert önként “szó se róla, hogy kimásszak” volt a reakciója.

Hiába na 😀 annyira szép ez a kocsi, hogy még a BMW-hez szokott kutya is inkább azt választja 😛

Hozzászólás