Séta

Ma még nálam volt az a vékony nyakörv, és hát elképesztően csodálatosan jön az eb azzal a nyakán lábnál. Ráadásul nagyon elegáns is ahogyan lehet vezetni a kutyát egy kb 5 milliméter vastagságú vékony láncocskával. Kerül amibe kerül de be fogok szerezni egyet, remélem hamarosan. Hátha a kolozsvári kiállításon lesznek olyanok akik árulnak efféléket is.. mert már tudomásomra hozták, hogy errefelé nem lehet kapni csak külföldön. Na jó… 😀 hátha még maradhat  nálam egy keveset … de jó lenne!!!

Felmentünk a Fellegvárra, itt elég kevesen voltak és egyetlen rohangáló társa PrezLee-nek se volt jelen. Ellenben már kezdődik az a periódus amikor meg kell néznem milyen kutyákkal engedem össze, mert ma ismét bajlódott egy keveset Rocky-val, és Paco is megmutatta neki, hogy még mindig ő a nagyfőnök. Persze ezt PrezLee nem is vitatta, és logikus, hogy annak meg kellett mutatnia, hiszen vagy két hete nem voltunk arra! Nem volt kimondottan gond vagy probléma, de azért Rockyval morgolódtak egymásra egy keveset, úgy férfiasan, ahogy illik.

Hazafele, a lépcsőn léfele gyönyör volt jönni az ebbel… sehol semmi rángatás, ráncigálás. Eddig lefele nagyon keményen kellett fogóznom a pórázba, mert mindig rángatott… még jó, hogy tegnap találkoztam Botival 😀 elég hamar megoldotta a problémát amivel már nagyon rég küszködök… és Lacika még sehol. Tegnap próbáltam felhívni, de valami gond lehet a telefonjával… csörög csörög, majd úgy tűnik felveszi de néma csend…

Úgy offtopic-nak leírom, mert nagyon örvendtem a mai nap “hírének”… novemberben jön a másik “szakértő”, felmérni a falun levő telket és ha az meg van, utána már gond nélkül rendeződni tudnak a papírok. Az meg azt jelenti, hogy a másik telek is átírodik és ha az is megvan… az már egyenes út a ház fele… Persze még elő kell teremteni az anyagiakat a ház felépítésére… de valahol úgy érzem, hogy az se lesz olyan nagy kunszt mint ahogyan elsőre tűnik. Mert végül is… megvan a telek, utána elkészülnek szépen a hivatalos papírok, aztán az engedélyek, és szépen lassan, lépésről lépésre haladva eccer csak lön ház is.

Amikor meg a ház is kész van, akkor beszerzek egy bullterrier kölyköt is. 😀 Annyira tetszenek a tojásfejű kutyák, olyan malacok, hogy az hihetetlen. Már azt is kinéztem magamnak, hogy milyen színű legyen, mert már említettem, hogy a fehér kutyák nem tartoznak a legkedveltebb színű kutymorgók közé…

Hozzászólás