Hármas fogat

Na végre sikeredett lefotózni a hármas fogatot. Három kutya egy pórázon. Méghozzá három kan, és mind a három termetes jó nagy “dög”. Ha ez a három eb elindulna olyan ember nincs aki vissza tudná őket tartani. Sőt egyenként is bőven elegek volnának. Ekkor kell a “pszichó” erő ami miatt mégse viszik el az embert. Jelen esetben apukámat. Mert ő szokta így vinni a “csordát”.

Kezdetben ugye megtanulta Győző meg Balázs az “aki nem lép egyszerre” című “játékot”, majd PrezLee is be lett integrálva a “csapatba”.

Hármasfogat kutyákkal

Hármas ülsz…

dscf5047

Komplex póráz összeakasztás

dscf5050

Ügyes kutyuk

dscf5054
Szamárlétra …Kár, hogy PrezLee elbambult és nem állt fel a másik kettővel egyszerre

dscf5059

5 thoughts to “Hármas fogat”

  1. elismerésem apukádnak, 3 kutyával sétálni.. huháhuhh. nem semmi, én pl haverom faterját sajnálom aki a lupust viszi sétálni, állitolag nincs vele baj, csak ha idegen kutyát lát akk megvadul, na ilyenkor kerül elő a nádpálca 😀

  2. naa, de ugye nem veri? (inkább eldobja neki játszani?)
    Azért elég durva lehet egy farkasebet sétáltatni 😀 minden elismerésem 😀 Gondolom, sokan kérdezgetik, milyen fajta (vagy hogy farkas-e egyáltalán :P)

  3. hát szerintem nem mutatnak nagy érdeklődést itt a városban, egyébként lupus többszörös országos junior bajnok asszem :D, de egyébként meg nem veri csak megmutatja a pálcát igy már tudja h jobb lesz ha abbahagyja a hülyeséget

Hozzászólás