Hamar tanul :D

Egyik dolog amit meg kellett tanulnia újabban, a fehér kocsiban való utazás. Persze  a hátsó ablakot jól összemaszatolja, de mondjuk a képen a lemosás után maradtak foltok 😀

Jól látható az improvizált “rács”, ami ugye azért van ott, hogy PrezLee ne tudjon az utastérbe mászni. Hamarosan elkészül a fémből való verzió, ami pont erre a kocsira lesz gyártva, ugyanis PrezLee előszeretettel dugja a fejét (nyakát, első két lábát ) az utastérbe, de ha rászólok, hogy menjen a helyére, akkor igyekszik vissza a csomagtérbe.

Az egyik képen jól látszik, hogy a kutya nem látszik, pedig ott van, csak szépen lefeküdt. Mikor jöttünk haza már nem sütött a nap direktbe, de mint látszik, szép nagy az ablak, tehát az árnyékolást kötelező megoldani. A levegőzés érdekében amikor a kocsi “PrezLee üzemmódban” van, a hátsó ablakok kissé meg vannak nyitva, ezzel a szellőzés megoldva neki is. Szerencsére nem kényes a huzatra, sőt ha tehetné kidugná a fejét az ablakon.

A ki-be ugrálással már nincs baj, de be csak akkor ugrik ha megfelelő méretű hely van a kocsi körül. A garázsban hiába van kb 1 méter a fal és a kocsi között, nem akar beugrani. Miután beugrik, egyből le is fekszik, így könnyedén le tudom csukni a tetejét a kocsinak, nem kell attól félnem, hogy a feje koppan egy nagyot.

Beszéltem egy ismerőssel, akinek van egy redőnyös  cége, lehet sikerül valami nagyon profi kis rollos sötétítőt gyártani, mivel a bolti hátsó ablakra való akármik elég silányak.

Legalább most biztosra tudom milyen lesz a következő autóm 😀 Kombi, sötétített hátsó ablakokkal, elektromos oldalsó ablak nyitogatóval, elől, hátul, tetőablakkal, ráccsal a csomagtér és utastér között és légkondival természetesen.

Na következzen pár kép PrezLeevel, amit menet közben készítettem 😀

Ja nem én vezettem, és a sárga felkiáltó jel sem miattam van ott a kocsin jó????

kicsit belóg az utastérbe…

itt már szépen lefeküdt:

és itt meg szólítottam és felemelte a fejét

a “rács” induláskor szebb volt, csakhogy a ki be bújásoktól kissé elromlott.

Tiszta szerencse, hogy nem vásároltuk meg a teleszkópos autó rácsot, amit kinéztem a neten, mert nem lett volna jó. A hátsó székek dőlési szöge nagyobb  mint kéne legyen, és emiatt a rácsot nem lehet a tető és a padló közé fogni. A felső rész az ablaknak ütközne.De mivel bevált mint szállítási mód, megoldjuk a ki-be szerelhető fémrácsot és azzal téma le van zárva.

Minden vélemény számít!