Ez a kacsa nem az a kacsa…

Nem hittem volna, hogy ekkora különbség legyen 2 gumikacsa között. De van.  Hatalmas különbség van és PrezLee ezt azonnal észrevette. És a tegnap előtt ajándékba kapott gumi kacsáját szinte azonnal és gondolkozás nélkül kinyírta.

Lerágta a fejét és onnan tovább kicsit sem érdekelte a sorsa. Mindezt tette annak ellenére, hogy a saját kacsáját nem látta több mint két hónapja, ugyanis elvesztettük otthon.Tegnap előtt azonban megtaláltam és gondoltam “becsapom”. Odaadom neki az ajándék kacsát, hadd örvendjen neki, játszódjon és majd egy nap megmutatom neki a saját régi kacsáját is.

Hát keresztül húzta a terveimet, ugyanis az új kacsa már nincs.

Kíváncsiságból előszedtem a saját kacsáját. PrezLee hirtelen elkezdett úgy viselkedni mint egy nemnormális, mint aki rég elveszett kincset talált meg, nyalogatta, cipelte, nem tudta hova fusson vele… és a régi kacsa bizony nagy hatással lehetett rá, ugyanis erre vigyáz, cipeli meg hordozza és eszébe se jut szétrágni. Hagyhatom nála napokig, akkor sem bántja.

Ilyenkor kissé bánom, hogy nem járok vele kiállításokra. Ez a kacsa bőven elég lenne, ahhoz, hogy a kutya csak rá figyeljen 😀 megmutatná neki valaki a ring széléről aztán tuti nem venné le a szemét róla. Sőt nekifogna nyávogni, hogy DE NEKI KELL.

Minden vélemény számít!