Biza!

PrezLee nagyon kifáradt! Tano is… már hazafele tartottunk, lefele a domboldalon, amikor Tano megunta PrezLee udvarlását.  Volt egy két hörgés, de semmi komoly. PrezLee is megértette, hogy hagyja már abba, közbeavatkozást nem igényelt.
A kiruccanás alatt PrezLee szinte egyhuzamban udvarolt Tanonak, nem vette figyelembe, hogy az is fiú. Kissé ferde hajlamúnak tűnt, de szerintem csak ifjúkori hormontúltengés van az agyában, és azt se tudja mit csinál… Majd egy szép nap rájön és aztán pironkodhat… de az is lehet, hogy nem jön rá és mindörökkön örökké buzi marad :O Na ej hát ilyen is van, kérem szépen a mai világban mindenfélét el lehet már képzelni…
Az este hazaértünk Kolozsvárra, egész végig aludt, alig akart kiszállni a kocsiból. Felhoztam elsők között (egy csomó cuccot kellett felcipelnem), és még egy kicsit se tiltakozott, hogy meg kell várnia a helyén. Azon nyomban lefeküdt és csendesen bóbiskolt. Miután felcipeltem mindent, adtam neki enni, majd ezután úgy elaludt, hogy fel kellett ráznom! Mindezt 11 óra tájt, mert levittem egy esti pisire… és nem akart jönni. Nem is felráztam,hanem mint “gyermekkorában” egyszerűen talpra állítottam, valami mókás rajzfilmfigurára hasonlított, akinek csúsznak ki a lábai, dől el…és egy cseppet sem segített ezen tevékenységemben, szerintem élvezte, hogy kínlódok 😀 Annyira nem volt kedve semmire, hogy a fürösztés elmaradt.

Valószínűleg ma fog megtörténni.

Na és a képek a tegnapi kiruccanásról 😀

A képek nem sikerültek valami hej haj de fényesen… persze fogjuk rá a fényviszonyokra, meg arra, hogy hideg volt kint (mindegy, csak fogjuk rá valamire) mert nehogy már én legyek a hibás amiért még mindig alig alig tudom használni ezt a divájszt és igazán nincs türelmem nekiállni és kitapasztalni mit és hogyan kéne vele művelni a szebb jobb fotók érdekében!

“Húúúúúúbrrrrrrrrrrrr (ez itt nem egy vacogó bagoly, hanem a véleményem):) ” az enyém is… a fene egye meg a dolgok ezen állását! 😀

Hozzászólás