Fürödtünk!

Nem hiába mind tologattam és halasztgattam! Ez a mai fürdés volt a fürdések királya! Szerintem itt dölt el most a nagy csatában, hogy mégis kinek az akarata fog érvényesülni (természetesen a következő csatáig!). Morgás nem volt, mert odáig nem jutottunk el, érezte a herceg, hogy nagyon mérges leszek ha netán megpróbál megmorogni, de minden cselt megragadott csakhogy ne kelljen a fürdőkádba másznia! Nagyon nehezemre esett mégis betuszkolni, többszöri próbálkozás után sikerült csak. De végül is csak sikerült. Miután a kádba került, megadta magát, keserves pofival tűrte a mosdatást.

Bevallom hősiesen, hogy nagyon a határon “játszódtunk” a dolgokkal… mert PrezLee úrfi tétovázott aközött, hogy akkor most mutassa meg, hogy ő kicsoda, vagy mégiscsak ne merje megkockáztatni. Látszott a mozdulatain, a befeszűlésein, hogy nem sokan múlott, az, hogy nekem szökik vagy sem. Ráadásul egy adott pillanatban én is gondolkoztam, hogy hú, talán jobb lenne mégsem feszíteni a húrt, mert ez a lökött még jól megharap… de azt mondtam magamban, hogy itt az idő most vagy soha megmutatni, hogy ki az úr a házban, mert ha a kicsi majom rájön, hogy ő kezd erősebb lenni mint én akkor könnyen megeshet, hogy el is vesztem az uralmat fölötte. Végül csak győzőtt a “hatalom és a dícsőség” khm akarom mondani én 😀 Mert PrezLee minden tiltakozása ellenére bekerült a kádba, ahol na pofa be alapon jól összevizeztem, besamponoztam, és megfürdettem… Na nézze csak meg az ember! Hát meg az asszony!!!!

Persze nyakig vizes lettem… rém koszos volt a drágaság. Majd azt hittem fehér dobermannom lesz mikor végül kiszedem a vízből, annyira koszos barna lé jött le róla! Hiába na a sárban való tapicskolás az utóbbi napokban csak megtette a hatását!

Érdekes, hogy amilyen nehezen sikerült a kádba juttatnom, azzal fordított arányba volt egyszerű kitessékelni onnan… “na gyere ki” varázsszóra ki is pattant, csak arra kellett vigyázzak, hogy fogjam, nehogy elcsússzon a vizes földön. Jól megtörölgettem, majd behoztam és ráadtam egy régi bluzomat 😀 Nem állítom, hogy jól nézett volna ki, de praktikusnak praktikus 😀 Majd a nagy fürdés utáni fáradalmak kipihenése végett most már alszik is… bebugyolálva. A drága 😀

Hozzászólás