:) :)

Most már 100% tudom, hogy a következő autóm az KOMBI lesz. Mese nincs. És nem is akármilyen kombit akarok 😀 Már mondtam, hogy egy Volvo az álmom, egy XC 70-es, lehetőleg bordó, fekete de bármi más szint elfogadok 😀 😀 😀

Bár még a szülinapom messze van, el lehet kezdeni a gyűjtést, persze PREZLEEnek, mert nem járja, hogy ennyien olvassák a kalandjait meg főleg azt, hogy mennyit szórakozott velem és neki (TERMÉSZETESEN neki) nincs meg a volvója. Tulajdonképpen jut eszembe, hogy ő súgta nekem, hogy szerinte nagyon jól nézne ki egy ilyen dögös Volvoba!

Na csak annyit akartam mondani, hogy PrezLee már tudja mi a dörgés a fehér autóban, simán bepattan a “csomagtartóba”, néha búskomoran lógatja be a fejét az utastérbe, egyszer kétszer átugrott az ülésre is, de bátran mondhatom, hogy elfogadta, hogy neki ott a  helye. Kicsit buta, mert ha lefeküdne, akkor egészen kényelmesen elférne, de neki föltétlen bámulnia kell kifele.

Amikor haza készültünk jönni tegnap este, (igen, hétfőn) csak kinyitottam a csomagtartót, úgy pattant be mint egy gumilabda, és a “feküdj” parancsot valami csoda folytán AZONNAL megértette, képes volt ledobni magát fekszikbe, csak nehogy lemaradjon.

Leave a Reply