miaaau *#@$&*@#&@*#&@*

Valahogy így jár az a macska, aki hívatlanul bemerészkedik a “tanyára”, ahol Győző őrmester épp éjszakai álmát alussza… Nem tudom mi történhetett és mit hibázhatott macska elvtárs, de nagyot tévedett valamiben. Történt ugyanis, hogy olyan hajnali 3-4 fele Győző egyenletesen horkolva aludt mint a bunda. Attól sem ébredt fel, hogy kimentem, majdnem az orrára léptem, majd visszajöttem. Pár perccel ezután hallok valami éktelen nyávogást, macska krákogást, dübörgést, recsegést, ropogást és persze Győző morgást, Balázs ugatást, majd jön a kontra a konyhából PrezLee ugatásként.

Nem sokkal ezután Győző elégedetten jön le a kertből, mint aki jól végezte dolgát. Sejtem, hogy Balázs megláthatta a macskát az udvaron, ő ugathatott, Győző megébredt és ő is észrevette, majd elindult levadászni, miközben leverte a kerti bejáratot eltorlaszoló box-paletteket, majd mivel nem tudta elkapni a macsekot hát visszajött házat őrizni (vagyis aludni)

Nem tudom honnan szedte Győző ezt a heves macska ellenességét. Hiszen soha nem volt macskák ellen cukkolva, semmilyen állat ellen, és mégis a macskákat ki nem állhatja. PrezLeeről legalább tudom, hogy ő hihetetlenül frusztrált lesz amiért a macska nem akar barátkozni, ugyanis ha kézben tartott kismacskát lát, nem akarja bántani, ő elkezdi nyalogatni, tisztítgatni és óvja mint a kacsáját. Azt nem tudom, hogy PrezLee mit tenne egy mondjuk felnőtt macskával ha elkapná egy kergetés után, ellenben Győzőről tudom, hogy nem kímélné meg. 

Hozzászólás