Faith a 2 lábú kutya

Amikor először megnéztem a képeket, videót valahol volt egy olyan érzésem, hogy igen, ez így van rendjén. Most meg nem tudom eldönteni hogy helyes-e amit ezek az emberek ezzel a kutyával tesznek vagy nem. Az mind ok, hogy egy születési rendellenességgel rendelkező kutyának is adtak egy esélyt… amit a természet nem adott volna meg, ugyanis épp a tulaj írja le, hogy a kutya anyja nem igazán gondozta a kétlábú kölyköt.  Tehát a természet törvényei szerint elpusztult volna. Sajnálatos, minden élet aminek vége szakad az sajnálatos, de attól függetlenül a természet rendje.

És ők megmentették. Még ez is jól van. De az, hogy immár mindenféle reklámizére használják fel a szegény kutyát… nos az már nem ok.Azonban megint ok, ha ezzel motiválnak sérült embereket… szóval … PASSZ

Nem tudom. Mindenki döntse el maga, hogy mit gondol erről. Nekem kissé keserű szájízem lett, amikor a mindenféle nevével fémjelzett termékekre bukkantam. Amúgy meg hatalmas gratula a tulajoknak, akik gondozták és megtanították hogy járjon. Úgy ahogy, de egyedül.

Faith linkek:

One thought to “Faith a 2 lábú kutya”

Hozzászólás