Apróságok

Rég nem írtam… a szokásos mindennapokat éljük, reggel kelünk, este fekszünk és néha ez meg az. Ezt jól megaszontam ugye??? Pár nap még és visszakapom a jogsimat. Utána meg PrezLee kb egy hetet fog ismét falun tölteni, mivel utazom el. Aztán vissza a szokásos mindennapokba.

A múlt hétvégén is falun volt, mivel esküvőre mentem. Pénteken délután jöttek a nagyik utána, kivitték majd kedden mentünk utána mi.

Remélem bolond kutyák egy szép nap csak eldöntik, hogy kicsoda a micsoda és miért. Balázsal a farkaskutyával ez megtörtént, szépen megmondják egymásnak hangos szóval hogy hrr meg mrr, de egyéb bakalódás nincs. Erre tippelek, hogy lesz PrezLee és Győzővel is, de most épp nem itt állunk. Hanem összekapnak, bakalódnak, verekednek. Baj még mindig nincs, mert megvizsgáltam PrezLee uraság bundáját és sehol egy leszaladt szem sincs rajta 😀

PrezLee rendes eb kezd lenni. Ha ide a közelbe viszem sétálni és rátör a bolondéria, kb 2 perc alatt abbahagyja és a láncba dugja a fejét. Igaz, határozottan és csúnyán nézek rá, majd ha abbahagyta és engedelmeskedett nagyon megdicsérem.

Újabban kezd hisztizni ha egyedül hagyom… régebben bezártam az ajtót, nézett utánam, majd helyre somfordált és lefeküdt aludni. Most képes jó hangosan sírdogálni. Mondom én … mégiscsak nagyon szeret engem ez az eb, csak furán mutatja ki 😀

Pár fotót is mellékelek

vendégkutya 😀 Cora elfoglalta a PrezLee ágyát

DSCF1329

PrezLee kissé átrendezte a dolgokat..
DSCF1336 DSCF1333 DSCF1340

Spagettit eszünk nyaaaaaaamii

DSCF1343

és divatos kobakmelegítő …
DSCF1344

Hozzászólás