Szinte semmi

Szinte semmi nem történt ma…délelőtt borús volt az idő, és PrezLee rettenetesen álomszuszék volt. A sok víz ívás miatt többször kellett levinnem, de minden egyes alkalommal meg kellet győznöm, hogy de igenis le fogunk menni… miután elindultunk utána nem volt baj…de egyszerűen nem volt hajlandó a helyéről felkelni. Igaz mikor álmos akkor soha sem akar jönni első szóra…

Délután játszódtunk egy nagyot a ronggyal, majd a vizes rongy-ot vetettem be. Ez abból állt, hogy a dög meleg miatt bágyadt kutyát megtörölgettem egy nedves ronggyal, erre ő megpendült és nekifogott rohangálni… én meg természetesen utána, majd a vizes rongyot huzigáltuk. Szóval jól elszórakoztunk, majd labdáztunk és majmoztunk egy adagot. Négy óra körül megint borús lett az idő, és mivel a dög meleg is elmúlt, hát beültünk az autóba és elkocsikáztunk a város másik végébe. Innen el kellett hozni valamit. Amíg várakoztunk a kocsi mellett volt egy kicsi füves rész, csak épp elengedni nem tudtam. Na itt szaglászott, majd megunta így visszaültünk a kocsiba.

8 óra körül meg muszáj volt elrohanni bevásárolni, de nem vittem magammal. Mert annak ellenére, hogy az idő borús volt, nagyon kellemes, mégse merném a szupermarket előtti parkolóba hagyni amíg sikerül mindent megvenni….Na így volt nagy sírás rivás amikor elindultunk, egy oktávval magasabb amikor a kocsi hangját is meghallotta, olyan keservesen sírt amiért ő kimarad ebből a mókából, hogy szakadt meg a szívem, de ezt is meg kell szoknia.

Este még volt egy játék, és nagyjából véget ért a mai nap is.

Hozzászólás