Piszli Csóka

Na már ilyenünk is van… Ha szeretném a madarakat tutira egyet hazahoznák. Állítólag érdekesek. Na de nem szeretem őket épp annyira.

A “helyünk” mellett tanyázik 2 fiatal csóka. Nem látszanak sérültnek, inkább amolyan fiatalkori hülyeséget művelhettek, hogy a földön vannak a fészek helyett. Amúgy meg nem olyan nagyon nagyon picikék. Rendes “madárnak” néznek ki. Csakhogy még nem tudnak repülni. PrezLee már 2x jól megszagolgatta őket, de velük mázlijuk van, mert PrezLee szájkosárral és pórázon szagolgatta meg csak! De így is nagyon oda és vissza volt!

Na és hogy a piszli csóka is értelmet nyerjen íme a rém tudományos magyarázat, hogy miért piszli csóka 😀 😀

Mind mondogattam neki… pici csóka, nem bántjuk. S aztán eszembe jutott a “piszlicsáré” de ne tessék ám kérdezni mert fogalmam sincs mit is jelent. Ebből alakult ki a piszli csóka. Még a múltkor. És most már úgy mondtam PrezLeenek is, nem bántjuk, hisz ezek a piszli csókák!!!

Ma nem mehettünk a háromszögbe. 2 fura alak feküdt hanyatt a közepén és pihent. Így átmentünk a másik helyre, a teniszpályák mögé. PrezLee talált egy tenisz labdát. Nem tudta kivenni a bokorból, de addig nyüsszögött míg mentem megnézni mi van ott… Vagyis megmutatta.

Majd füvet evett és persze azon nyomban ki is hányta… Van ez így.

Valami “misztikus sugallatra” éreztem, hogy mára ennyi lesz a séta. Elindultam hazafele, hazaértem, bezártam az ajtót és máris nekifogott zuhogni az eső. A misztikus sugallat meg persze kissé költői túlzás… Anyukámmal beszéltem telefonon, ő mondta, hogy náluk zuhog… na ja, általában azt jelenti, hogy onnan hamarosan ide érkezik. Mint most is.

Hozzászólás