Nehéz éjszaka

Nehéz éjszakánk volt PrezLeevel… arra ébredtem, hogy öklendezik, fura hangokat hallat… és biza ez többször történt meg.. A gond  az, hogy mindenféle furcsaságot összeszed… többek között lopott valami csontot az öreg kutyától, azt kihányta, akárhogy vigyáztam, egy pillanat alatt ott termet, mire már utána mentem rég nem volt semmi nyom… csak a száját nyalogatta.. Aztán nekifogott legelni is, mert egy kis kupac  füvet is kidobott. A csúcs azonban valami kartonszerű akármi volt, amit nemcsak, hogy kihányt de rögtön ismét bekapott, alig tudtam kiszedni a szájából…

Az egész hercehurca éjjel háromkor kezdődött, majd ismétlődőt négykor, majd ötkor, és annak ellenére, hogy kivittem pisilni is közben, hatkor mint a pontos vekker nyivákolt és bökdösött, hogy neki biza mennie kell ki… Ekkor már elegem volt a félórás alvásokból, kikászálódtam véglegesen, kivittem, főztem egy kávét, adtam neki reggelit és elkezdődött a mai nap is.

Természetesen olyan 8 óráig bírta oszt utána rettenetesen nyűgős lett. Nem találta a helyét, ha a pokróca bent volt a szobába és én kimentem akkor kijött és nyafogott, ha kivittem a pokrócát és bejöttem akkor bejött és nyafogott.. de mindezt úgy, hogy 3 méternél kisebb volt a távolság közöttünk, látott, de mégsem akart egy helyben maradni. Egy olyan jó órányi ide oda nyafogás után aztán elaludt… csak most én vagyok rettenetesen álmos.

Hozzászólás