Két szék közt…

Előnyök és hátrányok.

PrezLee hivatalosan a hátsó ülésen szokott utazni. Ott ül, fekszik, hátrafele kinéz. Ez a hivatalos. A nem hivatalos utazási módját meg egyedül találta ki. Mivel ezeddig nem zavart, sőt még tetszett is, mert amúgy vicces, hát hagytam. Ha békésen ül, akkor minden rendben.

Ez meg egy olyan fajta elhelyezkedés, hogy PrezLee a két első ülés között van háromnegyedig, a feneke meg a hátsó ülésen. A vicces, hogy ha erre tanítani akartam volna, akkor valszeg soha nem sikerül.

Na az előnyei ennek az ülésmódnak abban nyílvánulnak meg, hogy a kedves soförök általában meghökkennek. Van az a tipikus nézés, amikor ugye az egymás mellett álló kocsikból a soförök vagy nagyképűen, vagy orrot piszkálva, vagy csak simán kiváncsiskodva átnéznek a másik kocsiba. Mert stoppnál, vagy dugóba ácsorogni unalmas és milyen jó nézelődni.

Na ilyen esetekben szoktam elkapni egy egy… ártatlanul és önfeledten bámészkodó egyént, legyen az nő vagy férfi, aki pásztázó tekintettel körbenéz, majd egyszer csak hirtelen visszakapja a fejét mert nem érti mit is látott. Azta! Hát nem is csodálkozom… én már jóformán oda jutottam, hogy ebem feje körül igyekszek valami rést találni és elkapni ezeket a “MIII VANNNN???” tekinteteket majd jó nagyot vigyorogni magamban.

Sejtem, mert sajna magamat nem látom, de hirtelen, úgy épp első látásra az a sanda érzés keletkezhet bennük, hogy kutyafejű ül a kormánynál. Ezért kapják vissza a fejüket, majd észreveszik a trükköt és a legtöbb esetben ők is vigyorognak egyet… mert rájönnek, hogy mégsem annyira intelligens ebbel állnak szemben akinek jogosítványa is van…

Még aranyos az is mikor integetnek neki, illetve lámpáznak… ez a hátsók szórakozása… PrezLee ilyenkor igazi “úrihölgyként” viselkedik… nem vesz tudomást a kötözködésekről, sőt sokszor méltatlankodva elfordul. Na nem azért… csak megunja azt a poziciót.

Na de vannak kérem ennek a “Két szék közt” dolognak hátrányai. És ezt most fedeztem fel, amint megérkeztek a melegek és PrezLee liheg!!! Egészen kellemetlen mikor az ember lánya rövid újjúban megy világgá és kedves ebe összevissza csöpögteti a nyálával miközben jobbra balra bámul ki az ablakon…

Hozzászólás