Kék Győző

Nem is tudom, ha említettem, ezért említem most, talán még egyszer.
Egy adott pillanatban azt vettük észre, hogy Győző nagyon büdös lett. Nem értettük mi lehet az oka, hiszen ugyanolyan körülmények között van tartva mint a másik kutya, a bundája fésülve, fürdeni fürdik önként, mégis szúrós szaga van, kimondottan kellemetlen.

Megkérdeztem az állatorvost, mi lehet, tanácsolta, hogy nézzük meg a bundája alatt, a bőrt, nincs e valami gennyes seb… Hát amint elkezdtük keresni rendesen itt ott megkaptunk tényleg sebeket. Mint kiderült Győzi időnként osztja az észt és kap is a fejére ettől attól. Ezzel nem is lenne olyan rémesen nagy baj, elvégre nagyfiú és ilyenek kutyák között előfordulnak, csakhogy abban a hatalmas bundában nem látszott a seb, mivel valahol a hátán meg oldalán volt nem látszott, simogatva inkább a feje van, így az ember keze se akadt bele.

Olyan kék sprayel meg valami fertőtlenítővel kezelve szinte 2 nap alatt elviselhetővé vált a szaga és harmadik negyedik napra normális “kutya szaga” lett. Közben egy új fésűt is kapott a drága, (“mama kicsi kincse”), ami egyszerre vágja is meg fésüli is a szőrt és nagyon csini fiú lett belőle. Az a fésű amivel előzőleg fésülték nem volt ennyire jó mint ez a divájsz.

Minden vélemény számít!