Hol a madár??

Eh he he he 😀 Ezt most nem PrezLeetől kérdem, hanem valahol én szeretném megfogni a madarat! Ma ismét egy hajszálnyit közelebb kerültem ahhoz, hogy eccer majd meglegyen a házikóm! Valami mittomén miféle számok hiányoztak, amik mittomén miféle hivatalban kellenek, ahhoz, hogy ki lehessen keresni mittomén miféle aktákat… szóval az ügy kimondottan komplex, és igazából még semmi de semmi okom sincs örvendeni, de ha ez a szám megvan, akkor azzal kikereshető egy másik szám, ami megint egy másik mittomén mit jelöl meg és aztán sok ilyen szám kikeresése után egyszer csak meglesz a teleknek is a száma…

Komplikált igaz? Kicsit igen, de végül is olyan ez mint egy hatalmas gombolyag, amit csak gombolyítani kell és türelmesnek lenni egy egy bognál.. meg aztán pánikra nincs ok, elvégre és utóvégre mindig van rosszabb megoldás … és mindig kerül egy kard amivel a leglehetetlenebb bogot szét lehet vágni.

Ma mondtam is PrezLee uraságnak, hogy ejsze készüljön fel a falusi életre, mert még egy két évet lehúz a városi kutya státusba, aztán jöhet ki parasztebnek a portát őrizni 😀 .. szoktatom a gondolathoz már most 😀 kint van most is a kertben és ugat valamit veszettül.. ja és amint meglesz a ház, máris szerzek be egy második ebet: ő biza bullterierr lesz és lányzó!!! De jó!!!

Hozzászólás