Gyűszű

Nem, nem tévedés, ez most egy újabb név Győzőnek! Anyukám találta ki, hogy végül is Győző-Dum-Dum-Pobeda rosszul lett elnevezve 😀 mert igazán a Gyűszű illett volna rá. Természetesen mindez a termetétől adódóan 😀 …. Na jó.. vicc ide vicc oda, épp ma néztük, hogy hamarosan asztalt kell cserélnünk a konyhába, mert Győző akarom mondani Gyűszű nem fér már be a régi alá!

Azért elképzelem, hogy az ember hívja a kutyát Gyűszűűűűűű gyere csak kicsikém és erre megjelenik egy böhöm nagy dög Győző formájában… 😀

Ma elvittem Győzőt az állatorvoshoz, megnézni a sebet, mert eléggé duzzadt. Bevallom őszintén naiv szemmel nézve nemhogy csúnya de egyenesen rém rondának tűnt … De megnyugtató, hogy hozzáértők szerint nem az. Ha ők mondják… Tegnap egy (ember) boncoló orvos nézte meg és az is azt mondta, hogy a seb nem csúnya… na nem vitatkozom a szép és a csúnya fogalmán, a lényeg, hogy rendben legyen. Ráadásul anyukám már minden egyes szőrszál görbülésére is a “kicsi drágának” komoly aggodalmakkal reagál.

De eszembe jut PrezLee füle, második nap a vágás után! Még ott hirtelenjében elbögtem magam és nem győztem verni a fejemet valami unszimpatikus kőfalba amiért levágattam a kutya fülét! Mert nemhogy csúnya volt de egyszerűen kifejezhetetlenül ronda egy seb! Vasárnap külön rendelésre érkezett be egy orvosnő a kabinetbe, ahol megvizsgálta és ledöbbenésemre (még mindig szipogtam) azt mondta, hogy óóóóó hát szép a seb… Persze kétszer is rákérdeztem hogy biztosan jól megnézte de erősítette, hogy szép…

Szóval ma beautóztam a citybe, köszöntem a lakásnak, szegény egyedül volt a tavaly óta, megnéztem, hogy minden rendben legyen, a virágokra is vetettem egy két pillantást, de csak úgy messziről, mind megvannak, majd miután Győző meg lett vizsgálva elmentem egyet soppingolni is. Kimondott kulturális program egy gyönyörű napsütéses napra.

PrezLee nem gyözött örvendeni. Valahon nagyon furcsa lehetett neki, hogy nem őt ütettem be a kocsiba 😀 De persze kibirja az ilyeneket, ott né egy kicsit sirdogál amikor “elhagyom” de annál jobban örvend amikor viszatérek hozzá!

One thought to “Gyűszű”

Hozzászólás