Frizbi!!!

PrezLee ennyire soha semmiért nem lelkesedett, kivéve a kacsa. A frizbitől el van ájulva, nagyon bejön neki. De nincs frisbee-nk. S akkor mi legyen? Hát most vagy elmegyek és veszek egyet vagy hm hm mégiscsak előbb gondoltam szétnézek a lakásban, hátha lehet gyártani valamiből.

Hogy mennyire lelkesedik érte… Hát ma délután azzal aludt el, majd kiesett a szájából a “pót frisbee” alias tejfölös vödörke teteje, amit ugye már kissé megrágott…(ja és fogalmam sincs miért szeret így aludni…)

dscf2550

És lehet. Mondtam én… mindent lehet csak akarni kell 😀

Először reméltem, hogy csak van valami erre alkalmas formájú (és állagú) műanyag tálka amivel pár napot elszórakozunk, ha nem unja meg akkor irány menni és venni valami hiper szuper lehetőleg márkás, jó drága, dizájnos frisbeet.

Kaptam egy sárga tálat, ami régebben a növényeim alatt volt… nem jó, túl kemény, túl vastag az anyaga és nem repül rendesen, bár PrezLeenek tetszett.

Kaptam egy zöld ugyancsak műanyag tálat, ez is a növények alá került egy idő után, ez meg nem is volt kerek hanem olyan kockásított kerek… Nem jó ez sem.

Végül találtam egy műanyag tálat. Néztem s gondoltam ejsze ha nem lenne ilyen magas ez tuti jó volna. Nem törékeny műanyag…de túl magas. Jó. De ha egyszer túl magas…. hm hát le lehet azt fűrészelni!!! És ime. Így készül a házi frizbi 😀

Először is többször el kell hesegetni a kutyát, nehogy az orra is rövidebb legyen. A tompa orrú dobermann hülyén nézne ki!

dscf2556

dscf2566

Majd a fűrésszel addig kell erőlködni amíg kettévágódik a móanyag tál és lesz belőle egy még nem tudom mire jó karika meg egy félig kész frizbi! Ezután rém rodzsás fűrészt el lehet pakolni és kell keresni egy kis smirglit.

dscf2569

a fűrészelés sorját kicsit le kell szedni, majd kicsit megdizájnolni

dscf2581

fővő vízbe rakni…

dscf2582

Ezután lehet tálalni…

pardon, akarom mondani átadni a kész terméket a játékosnak:

dscf2578

A főzést talán egy kicsit el kell magyarázzam 😀 Nem tévesztettem össze a dolgokat és írtam a főzést PrezLeehez VirsLee helyett…Azért tettem forró vízbe, mert reméltem megpuhul és például nehezéket téve rá, még tudom egy picit laposítani. Laposabbra nem tudtam vágni, mert csúszott le a fűrész. Hát a főzés ezen esetben nem jött be… Végül is ez nem főtt pingpong labda hanem FRIZBI!!!

One thought to “Frizbi!!!”

  1. még rá is irtad a frizbee-re a nevét, hogy tudja magáról hogy ő márpediglen frizbee úr 😀
    ez arra emlékeztet mikor osztály-korizáson a busznak amivel mentünk rá volt irva az oldalára hogy BUSZ, hátkérem alássan azért hogy tudjuk hogy nem a hajó jön 😀

Hozzászólás