Energiabomba

Rettenetes egy energiával rendelkezik PrezLee. Komolyan mondom el lehetne adni Duracell reklám kutyának, annyit rohangál. Kimegyünk a domb oldalra és egyhuzamban izeg mozog, jön megy, futkos, fel meg le és meg nem állna egy pillanatra sem. Na jó, ha épp megjelöl egy bokrot, fát, akkor megáll…

Kint voltunk falun. Szombaton, már azzal kezdődött, hogy apu vitte egyet tekeregni Győzővel. Majd a fiuk felmentek a “szomszédhoz”, egy másfél kilométerre levő tanyára valamit ott intézni, és persze PrezLee is ment. Kocsival mentek a legények, PrezLee rohant mellettük. Fel, meg majd le. Este csak rövid séta volt, de reggel ismét volt egy jó járás neki. Majd 11 óra tájt mi is felébredtünk, és fel a hegyre le a völgybe jó három órát tekeregtünk. PrezLee és Győző velünk.

Most itthon van, alszik, holnap nyugodt lesz, nekem is nyugodt napom lesz emiatt, majd elméletileg szerdán viszem ki a hegyoldalra járni egyet, addig elleszünk ezzel a lefárasztással meg a rendszeres, kb 1 órás délutáni városi sétákkal.

Hozzászólás