Hűha…

Úgy néz ki nem allergiás vagyok hanem himlős 😀 De már a végén járok és jelentem túlélem, nem marad ám PrezLee árván! A csoda tudja honnan kaptam el, sokat gondolkoztam rajta, de nem tudok rájönni.

Rendes volt az ebem ezekben a napokban, nem zaklatott túl sokat, mert amúgy is eléggé irritált voltam a helyzettől, mindenütt kiütések rajtam és persze viszket minden ezerrel… nem hiányzott volna egy teljesen agyament eb, mert az nagyon fárasztó tud lenni.

A mai séta is rövid volt, épp kivittem a háromszögbe, hagytam egyet menjen körbe, szagolja végig a fákat, majd tovább akartam menni, a szokásos körre, de valahol nem tűnt jó ötletnek. Szédülés szerű érzéseim voltak, úgyhogy inkább hazabattyogtunk szépen öregesen.  Délután azt hiszem lázam is volt, minden esetre olyan voltam ám mint valami szentlélek, és a kence amit a patikába adtak viszketés ellen, sem segített sokat a kinézetemen 😀 ugyanis fehér volt, és persze abból jutott a párnára is, a párnáról a képemre is, egy kis pihenés után tükörbe néztem és majdnem elkezdtem visítani, hogy jaj szellem… pedig csak én voltam, hófehéren.

Ahogy mondják, jobb később mint soha, bár ebből a “tapasztalásból” szívesen kimaradtam volna… most már tudom, a himlő kimondottan kellemetlen. Nem ajánlom senkinek…

Kicsit később, hogy mégiscsak legyen foglalkozva az ebbel, játszódtunk egy sort. Mivel ilyen sebesült voltam, semmiféle hurcibálós játékra nem volt kedvem, így más mókát találtunk. “megparancsoltam” neki, hogy vicsorogjon, aztán a következő grimasz sorozat lett belőle…

Hihtetlen mennyire “putyin” képű tud lenni néha és mennyire kifejező máskor. Van amikor nézem és egyáltalán nem tudom kitalálni mi lehet a fejébe, milyen szándékkal bámul ki onnan, van amikor teljesen nyilvánvaló hogy “teszem magam, hogy vicsorgok és megijesztelek”.  Egyetlen kimutatott vicsor mellé se került semmi olyan ami ijesztő lett volna. Olyan az összes mint a falcs mosoly. Aki látta már vicsorogni az tudja, hogy ezek tanult “arcjátékok”. Amúgy nagyon randa tud lenni mikor “komolyan vicsorog”.

One thought to “Hűha…”

  1. Nagyon gyönyörű ez a PrezLee és milyen kifejező pofája van. Hogyan bírsz ilyen fotókat csinálni róla, én nem is értem….. Ez már a Fábry show-ért kiált:)

Hozzászólás