“Ellopták” PrezLee-t

Most beszéltem telefonon anyukámmal, aki tudatta velem, hogy ellopták PrezLee-t. Már a hangjából hallottam, hogy azért minden rendben van, és PrezLee mégis megvan, köszöni szépen.

Történt ugyanis, hogy nyafogni kezdett, hogy menni akar. Apukám kiengedte, kinyitotta az utca kaput, ő meg szélsebesen elviharzott. Mire Győzővel kiértek a kert végébe, PrezLee nem volt sehol. Tovább bandukoltak, majd kissé távolabb megláttak egy autót, meg egy embert körülötte. Apukám elindult a kocsi irányába, mert néha megtörtént, hogy PrezLee elkezdte követni eszeveszetten a Gyuri kocsiját amivel ezen az úton haladt, tehát sejthető, hogy esetleg eliramodott az autó után. Mikor az illető meglátta apukámat arra menni, beugrott GYANÚSAN a kocsiba és elhajtott felfele a hegyen.

Utolérni gyalog ugye nem lehet egy kocsit, így apukám hazaszaladt, “lepakolta” Győzőt, beült a kocsiba és uccu neki nyomás felfele, abban az irányban amerre a “gyanús tolvaj” ment. Meg is látta valamivel feljebb, a Gyuri tanyáján túl a bizonyos zöld autót, ellenben a zöld autó tulajdonosa is meglátta apukámat… és megint bepattant a kocsiba 😀

Itt kezdődik a vicces része…ugyanis a Gyuri két kutyája díszmenetben követte apukámat :D, aki végül odaért a kocsihoz és kereste persze PrezLeet. Igazi lopás nem történt volna, mert ugye inkább “talált” kutyaként ha befogja az illető az nem igazán lopás. Apukám benézett a kocsiba, nehogy ott legyen, és beszélt az illetővel, akinél NEM VOLT PREZLEE. Mert  kiderült, hogy a zöld kocsi tulaja rettenetesen fél a kutyáktól!!! Első alkalommal azért pattant be a kocsiba, mert apukám elindult feléje Győzővel, itt meg azért mert megint két kutya követte:D Tehát a gyanúsított már a kutya látványától is meg volt rémülve, nem hogy egy “bestia dobermannt” a kocsijába tessékeljen…

Eközben meg a gyanútlan “lopott holmi” hazakocogott, megönsétáltatta magát.

Nem kis izgalom lehetett a nyomozás, keresés. 😀

One thought to ““Ellopták” PrezLee-t”

  1. Micsoda sztori! Tiszta burleszk. Ez a PrezLee bevonzza az ilyen jeleneteket:) Nagyon nevettem, ahogy elképzeltem, hogyan menekül a zöld autós (GYANÚSan), Apukád meg követi:)

Hozzászólás