Vasárnapi C.A.C

Ma is reggel 6-kor szólt az óra… az este azonban felfedeztem, hogy nemcsak 4 ébresztési lehetőséget tudok bállítani, hanem rengeteget 😀 Mert a calendar funkciónál, minden percre tehetek egy zajnogó figyelmeztetést!!! Na persze nem teszek, de ott van a lehetőség, hogy akár 15x is szóljon a telefonom 😀 Hát nem fantasztikus egy találmány???

Olyan hideg volt a reggel, hogy majd odafagytam. Sapkával, kesztűvel felszerelkezve mentünk egy rövid sétára, majd ködben mentünk el a kiállításra. Kicsit korábban érkeztem meg mint tegnap, és ma nem sikerült megúszni parkoló jegy nélkül… persze várhattam volna de nem akartam. Jól van ez így…

Sétáltunk még egy adagot a kutyával, rémesen hideg volt, majd jobbnak láttam bemenni mert ott legalább volt fűtés. A tegnapi helyre pakoltam le a kutya pokrócát meg a táskámat és már ott is voltak a friss ismerősök a tegnapról. A két kutya egyből elkezdett játszani, és a még félig alvó sátrat egyből felverte. Végül jobbnak láttuk lecsillapítani őket, mert már kezdtek csúnyán nézni ránk.

Ma nagyon keveset ültünk, mert csikart a hasam és ráadásul félő volt, hogy drága kutyámnak is hasmenése van… lehet a tegnapi stressz ütött ki rajtunk, mert nem vagyunk közös koszton… ki tudja? Végül marhára szerencsénk volt, mert a bírálatot a ringben a Dobermannokkal kezdték, így seperc alatt letudtunk mindent majd angolosan távoztunk… épp csak köszöntünk az ismerősöknek.

Ma kissé szigorúbb volt a bíró, és csak “ígéretest” kaptunk… De jól van ez így is. Főleg, hogy ma PrezLee nagyon hiszti-peti volt, még a ringben is cirkuszolt 😀 De egészen szépen beállt, mert Lacika szólította a ring széléről, úgy figyelte mint aki csodát lát. Szaladni is elég jól szaladt, de a hisztit azért bemutatta. Hiába na, van egyénisége a drágának 😀 Ha nem tetszik neki, akkor nem tetszik és kész. Majd belejön…

Hozzászólás