Vasárnap

PrezLee megint produkálta magát… mert mikor nem teszi.. Azzal kezdtük a napot, hogy reggeliztem. Majd adtam neki is reggelit. Cserébe amiért kaját kapott bevonultam a szobába a kávémmal és őt kizártam egy fél órára 😀 Gondoltam ennyi nekem is jár. Miután megette az ételt nekifogott kajtatni. Meg nyávogni jó hangosan.  Hogy igazán most mi lesz…ő szegény oda bezárva.

Majd felszedelőzködtem és kijöttünk falura. Ebédig nem történt semmi különös, ebéd után kettő… Apukám kivitte Győzőt sétálni. Most direkt nem vittem én is PrezLeet, hadd szokja, hogy nem mindig megy.. erre PrezLee iszonyat nagyon elkezdett nyivákolni, amiért lemaradt. Nem telt bele 5 perc… még három sem, Győző visszaloholt, hagyta apukámat a sétájával, jött a szerinte bajba jutott PrezLeet megmenteni… Nem érdekelte a séta, ha a másik nem ment vele…

Ezután  nem sokkal apukám adott enni a kecskéknek. PrezLee beosont félig az istállóba. A nagy kecskéktől tart. Ugyanis az egyik egyszer kétszer megbökte miheztartás végett. És azóta PrezLee miheztart.  A kicsi kecskék is kaptak enni, erre PrezLee nagy kínba került, ugyanis oda már ment volna csak épp nem tudta, hogy bevállalja 😀 vagy sem. Végül bevállalta… mert ő olyan bevállalos fajta. Bement a kiskecskékhez. Erre az egyik  kiskecske kiszaladt és fel a lépcsőn 3 lépcsőfokot. Na, félrehúztuk a kutyákat, a kecske vissza is szaladt enni. DE PrezLee figyelmét elkerülte, hogy a kiskecske visszaszaladt. És miután becsuktuk az ajtót nekifogott keresni… de nagyon. 😀 😀 Azon röhögtem, hogy még kecskepásztornak se lenne jó, mert csak úgy tünhetnek el a kecskék és azt se tudja merre. Annyira lázba jött, hogy szaladt árkon bokron, fel a kertbe, mindenütt kereste a kiskecskét. Végül liftel lett lehozva őkegyelme. Nagyon mókás volt az egész jelenet. Az már nem, hogy nagy buzgóságában felszántotta a fél kertet.

Amúgy készült film PrezLeevel a liften… remélem így nyílvánvaló lesz, hogy mi is ez a lift.

Na és a mégjobb hír… hogy egyelőre “csak” házigyártmány, de van fék a görkorimon! Ma hazafele menet azt hiszem ki is próbálom. 😀 A végén kiderül, hogy jobb mint a gyári :D. Nem lenne az első eset a történelemben.

Hozzászólás