Vannak dolgok

Vannak olyan dolgok amin rettenetesen csodálkozok magam is. Már csak azért is, mert jó jó tudok én ezt meg azt kutyául, de hej haj mennyi minden van amit nem tudok! Sokkal többet nem tudok mint tudok, és mégis valahogy egészen elégedett vagyok egy csomó mindennel ami az ebkutya viselkedését jelenti.

Például nem rágcsálja a drótókat. És nem érdeklődi elektromos cuccok után. Ott van például a switchnek keresztelt divájsz… ami a következő képen, jobbra fetreng a földön, és soha nem akarta se felszedni se arréb tolni, semmi, egyszerűen nem érdekli.

dscf9828

A nyomtató mellett alszik, néha nekifogott le akarta szedni a fedelét, de hamar leszokott róla. A nyomtató mellett meg elvonul a skenner kábele, azt sem piszkálja, na meg a töltők, USB kábelek, semmi nem érdekli.

A virágaim is nagyjából biztonságban vannak… néha néha rátőr a nagyhoppárlé és olyankor megdézsmál va egy növénykét, lever egy cserepet, de ez nem jellemző és valószínüleg olyankor valami miatt bosszút áll, mert még ha unatkozik akkor se nyúl hozzájuk.

És még egy kép 😀 Mert tetszik, nem másért…

Dobermann és növények

Hozzászólás