Vacsora vendégek

Szegény PrezLee 😀 Ma rövidebb de annál velősebb volt a sétája. Egy csomót gyakoroltunk és jó párszor megráncigáltam, ő megmorgott, erre még jobban megráncigáltam. Az egész ráncigálás végül is azért kezdödött mert az agyára szált valami… nem tom mi, gondolom a dícsőség és kérem szépen neki nem tetszik ha én azt mondom neki a pórázt NEM SZABAD rágni… ez nagyon nem tetszik neki, és még csak azért is rágni akarja, erre megráncigáltam, hogy NEEEEEM, ő pedig DEEEE alapon nekifogott vitázni velem. Végül letepertem a földre és kicsit megszorongattam, ezután ő volt a földre szállt angyalka, és tudtunk szaladni úgy is, hogy NEM rágta a pórázt…

Mielőtt még felértünk volna majdnem nekifogtam verekedni egy takonypoccal… szerencsére totál higgadt vagyok és nem estem neki, de nagyon közel álltam… Épp az első lépcsőkön haladtunk felfele mikor látom, hogy ez az idióta elkezd rugdosni egy kismacskát. Az a szerencsétlen állatka csak ült egy lépcsőn és nézett ki a kis buta fejéből a világba. Erre ez odamegy, direkt és elkezdi lökdösni a lábával. Szerencséjére nem az a totál bevadult rugdosást hajtotta végre, de ez elég volt, hogy felmenjen a cukrom… rá is ordítottam, hogy mi a büdős francot csinál??? erre hátranézett, lenézett az immár szájkosár mentes ebemre, ami a kezembe volt 😀 és elkezdett hebegni, habogni… lehülyéztem és lemarháztam, de legszivesebben nekimentem volna egy furkosbottal… végül is kb. ennyi volt amit tehettem, de legalább egy kicsit megszeppent.

Tényleg nem értem miért zavar egyeseket egy állat amelyik nem tesz semmit, csak üldögél, még csak utban sincs… na de kész, nem húzom fel többet ezen magamat.

Megyek főzöcskézni mert hamarosan megérkeznek a vendégek, akik miatt PrezLee mai sétája lerövidült 😀

One thought to “Vacsora vendégek”

  1. szio, egy ideje olvasgatom a blogodat, Prezlee egyszeruen gyonyoruszep!:) a posthoz hozzaszolva, nagyon meg tudok orulni, mikor valaki igy kiall az allatokert, akar egy pici cicaert is.:) es persze elszomoritanak az ilyen szanalmas egyenek, akik “csakugy” nekiallnak bantani egy allatot..

Hozzászólás