Újabb műalkotás…

PrezLee ma megint rosszalkodott… azt hiszem a reggel nem sikerült kihánynia mindent, mert ismét nekifogott öklendezni. Gondolom még maradt valami zacsi a hasába és azzal kínlódik. Na remélem csak kipakolja azt is… De, hogy ne a szobába tegye, hát kivittem. Már csak azért is mert a parkettről könnyebb felpucolni a produkciót mint a padlószőnyegből. Kivittem és kizártam, hogy öklendezzen kedvére. Mert kinyitottam ám a száját, de semmi kihúzni valót nem láttam benne. Így most a PrezLee dolga, hogy kipakolja amit ki kell.

Eléggé csendben volt. Ez már elég jel kéne legyen arra, hogy valamit tevékenykedik. Bár nem mindig adok a jelekre 😀 A csend kb. addig tartott amíg egy nagy zaj törte meg. PrezLee leverte az egyik cserép virágomat. Na most mázlija volt! Mert szerencsére egy olyant vert le, amit nemrégiben ültettem át… és nem fogant meg. Szóval amúgy is ki akartam hajítani, de még nem tettem meg hátha hátha. Persze mindenhol föld volt.

Csodálkozom, hogy a növénnyel bajlódott… mert nem szokott. Valószínűleg most sem kimondottan a növényt akarta bántani, hanem valami egyéb után kutakodott és közben leverte. Még csak nem is szídtam meg … nagyon. Mondtam neki egy két ejnye bejnyét, meg, hogy mégis milyen címen piszkálja a növényeimet, ő meg lehajtotta a fejét de ezzel megúszta az egészet.

Takarítás közben rettenetesen hangos ordibálásra lettem figyelmes. A szomszédban van egy catering cég… na ennek a főnöke ordibált. Mert, hogy az alkalmazott nem volt képes nem tudom mire, és persze neki jaj de rém sürgős lett volna valami. Végül is kinéztem, hogy mi a bánat folyik oda kint. De vigyorogva tértem vissza és mondtam is PrezLeenek… látod látod… így kéne ezt művelni. Kiállni az udvar közepére és jó hangosan ordítani… hadd hallja az egész világ milyen rettenetesen de nagyon de nagyon ideges vagyok…

De mit tegyek ha ennyire nem tudok ideges lenni? Elvégre és utóvégre PrezLee a segítségemre sietett és megszabadított egy halott növény földi maradványaitól. Persze lehetett volna tisztábban is megúszni a dolgokat, de ha ő így látta a megoldást akkor így is jó.

Hozzászólás