Új kuka

Vettem egy új szemetes kukát. Mert ugye mikor PrezLee uraság házhoz került, a régi kukát beköltöztettem a fürdő szobába. Ott ugyanis biztonságban van, mert PrezLee előszeretettel nézi meg a tartalmát. Nos ezzel az egyetlen baj annyi volt, hogy mindig be kellett mennem a fürdőbe egy darab szemet eldobása miatt. És ez így idegesítő. Hát most vettem egy új kukát, olyan libbenő tetejűt.

Alig hoztam haza és helyeztem el… mit látok 😀 PrezLee nyakig benne a kukába, inspektálja a tartalmát. Hirtelen ötletem támadt, elkezdtem visítozni meg kiabálni neki, hogy fuj, mit csinálsz, hogy merted, mész el onnan meg társai, de olyan hirtelen kezdtem bele, hogy mindenki a házból belerémült, hogy megkergültem.
A “jelenet” hatásos volt, PrezLee kirántotta a fejét, indult utána a kuka teteje, majd jobbnak látta odébb állni és többet nem piszkálni vele.
Persze nekem meg magyarázkodni kellett, röhögve, hogy nem mentek el otthonról és a frászt se akarom senkibe se beleverni, a célom csak annyi volt, hogy első perctől kezdve kellemetlen élménynek számítson PrezLeenek az új kukámban való kajtatás.
Majd kiderül hogy mennyire volt hatásos. Egyelőre még mindig a régi kukában kajtat ha beszabadul a fürdőbe.

Hozzászólás