Turbó

PrezLee kimondottan turbó tud lenni. A múltkori éjszakai kalandok miatt úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a két kutyát kint hagyni, a konyhába, ahol eddig is kettesben aludtak. Nem is volt ezzel semmi zűr, egészen hajnalig, amikor is a két lököttre rátört a játszhatnék és neki is fogtak.

Kimentem, lecsillapítottam egy két hangos “mész a helyedre” , “csend legyen” és “azt a mindenit” beszólással őket, majd visszatértem aludni. Ja persze csak szerettem volna, mert nem úgy megy az… A mocorgást továbbra is folytatták, én meg tettem magamat, hogy alszok…8 körülig sikerült aludnom, majd ismét megébredtem PrezLee rettenetes hisztijére. Erre elindultam pizsamába, fél papuccsal a lábamon és a másikkal a kezembe, hogy na most aztán jó nagyot kap a kobakjára. Erre kiderült, hogy hát apukám indul sétálni vele és Balázzsal, azért van a nagy haddelhadd!!!

Hát ne legyen mérges az ember??? Nem elég, hogy felébreszt, félig mezitlábason kioldalog a hidegbe és még annyi elégtétel se jut osztályrészül, hogy egyet sózzon a kobakjára az elvetemültnek??? 😀 😀

Hozzászólás