Tegnap

Tegnap délután elmentünk sétálni. Közben eszembe jutott, hogy valakinek megígértem beszerzek egy könyvet. Nem tudtam eldönteni, hogy gyalog menjek, és kutyával… vagy vegyem a bátorságot és menjek kocsival… a fék megjavítódott, de azt természetesen előbb ki kell próbálni. Erre meg jobb lenne nem a központ fele vezető utat választani, mondjuk 6 órakor, dugó tájt. A sok gondolkodás után addig jutottam, hogy hát hazasétálok a kutyával és addig van időm eldönteni, hogy mi is legyen.

Az utóbbi napok “kellemetlenségei” és PrezLee csintalankodásai miatt nem igazán volt kedvem sok ideig itthon hagyni… valahol már kissé frászoltam, hogy kipakolja az egész szekrényt, vagy a polcról pakol le mindent, szóval, hogy itthon maradjon nem nagyon volt opció. Végül győzött a lustaság (is)!!! Mert bepakoltam az ebet a kocsiba és elindultunk fékpróbára és könyvet vásárolni.

Ott se hagytam a kocsiba, mert a hely ahova mentem egy állatorvosi rendelő, és nehogy már ne vihessem be a kutyát 😀 Méghozzá a Trivet, amiről kiderült, hogy NON-STOP-os … ezt mondjuk jó tudni, mert ki tudja mikor kell ebbel rohannom éjjel 3 kor valahova és azt se tudom merre kapkodjam a fejemet…

Még jól is fogott az orvosi rendelő látogatás az ebnek. Hogy ez a kutya milyen türelmetlen!!! Kb negyed órát kellett várjunk, eh bepofátlankodhattam volna magamat csak úgy, de nem volt kedvem… és PrezLee mindvégig nyüsszögött, nyafogott, hogy na történjen már valami mert csak úgy ácsorogni és messziről nézni a többi kutyákat az dög unalmas!!! Végül sorra kerültünk, kicsit furcsán néztek a doktor bácsik, mondtam, eh nekünk nincs próblémánk, csak a könyvért jöttünk 😀 … Itt is megnézegették, és dagadozó májam kárára megjegyezték, hogy nagyon szép kutya… 😀 Végül megkaptuk amit akartunk, és haza autókáztunk.

Minden vélemény számít!