Tegnap

Tegnap az esti séta egy olyan félórával később indult. Nagyon meleg volt kint, és nem akartam úgy járni mint egy két nappal ezelőtt, hogy kelljen keresgéljem az árnyékos helyet, nehogy a nagy melegtől baja essen az ebnek. Végül is felértünk a Fellegvárra, majd találkoztunk ott a kutyásokkal. Volt egy Beagle kislány, azzal rengeteget rohangált, még egy két kutyával forgott egyet-kettőt, végül kikötött megint a picike fehérrel, és azzal játszadozott egy “sarokba”.

Végöl is nem jól értettem én, a pici kutya áprilisi születésű, vagyis három hónapos és pár napos… PrezLee lévén négy… nem csodálkozom, hogy olyan jól egyeznek, hiszen egyazon “ész szinten” vannak kb… A szentbernáthegyivel is játszik, de az már egy icipicit huncutabb mint PrezLee és a mérete miatt erősebb, úgyhogy vele nem játszik olyan sokat.

Már menet is megcsinálta egy párszor, hazafelé gyakrabban azt a figurát, hogy leül és nem akar egy tapodtat se menni semerre. Szerencsére ezek a makacskodásai nem tartanak sokat, és egy enyhe húzásra “megadja magát” és megint elindul.

Tegnap voltak olyan van kedvem-nincs kedvem hangulatváltozásai, egyik percben játszott a következőben mint aki rettenetesen szomorú csak feküdt. Ez a fajta viselkedés nagyjából a fogváltás kezdete óta van… Persze nem biztos, hogy azzal hozható kapcsolatban, de másra nem tudok tippelni.

Hozzászólás