Szombati kalandok

Reggel felkeltünk… obviously. Aztán levittem ebet. Nem produkált semmit. Visszahoztam. Ücsörögtem a lakásban. Egyszerűen nem emlékszem mit csináltam. Aztán nagyon álmos lettem és fel az ágyba úgy elaludtam mint a tej. PrezLee tök rendes eb otthon. Nem is tudom hogyan sikerült ezt így “megtanítani” neki. Mert ez nem is tanítva volt, így viselkedik otthon… én felmásztam az ágyamba, hasra dobtam magam és annyira kába voltam, hogy még az se érdekelt, hogy ő a lakásban “szabadon” van. Gondoltam elég meleg van ahhoz, hogy neki se legyen kedve csintalankodni… erre még nem aludtam el, mikor hallom, hogy betipeg, a helyére fekszik majd hangos nyögéssel megadja magát a sorsnak… ő is aludt egészen addig amíg fel nem ébredtem én. Hát nem imádni való?????

Valami 1 és 2 óra között ébredtem meg. Na ekkor elkezdtem szedelőzködni, és hamarosan el is indultunk. Ki falura via háromszög és via soppingolás, mert kaptam utasításokat mit vigyek. Hát nem a legjobb megoldás a déli dög melegben soppingolni… de szerencsére nem volt sok megvásárolni valóm.

Hogy ne az úton érje a pisilhetnék, hát ma kimondottan “úri” kocsis sétáltatásban volt része a zebnek 😀 Mert behúztam a teniszpályák mögé kocsival, kinyitottam a kocsi ajtaját, kiengedtem ebet, elszaladt pisilt és 5 perc után betessékeltem a kocsiba majd tovább hajtottunk. Még csak meg se állítottam a motort 😀 Mint a nagymenők kérem szépen.

PrezLee meg volt olyan gyors, hogy ismét talált egy teniszlabdát… Kettő biztosan van már a kocsiban, a lakásban vagy 5 szétszórva, és még ki tudja merre. Nagy figura, mert most is kipattant az autóból, nekifogott szaglászni, majd előjött a teniszlabdával, ledobta és ment tovább. Hamarosan készülök menni teniszezni is megtanulni… labdát nem kell már vennem, elég ha arra sétálok PrezLeevel és begyűjtök még párat. Szóltam is neki, hogy legközelebb egy teniszütőt is hozzon, labdából hamarosan elég gyűlt.

A bolthoz érve persze láthattam, hogy akárhova húznék árnyék egy falatnyi sincs. Hát akkor minden ablakot megnyitottam egy picit, felvettem a nyúlcipőket és végigrohantam a bolton. Jó azért így vásárolni 😀 Nem vesz az ember mindenfélét feleslegesen és ideje sincs nézelődni, hogy mi is kéne még (“nekem talán egy másik fej, mert az enyém hülye rég 😀 😀 :D). Valami 10 perc alatt vásároltam és szerencsére senki nem volt a kasszánál sem, így nagyon hamar kijöttem mielőtt még sült PrezLeet találtam volna a kocsiban.

Mikor jövök kifele a boltból kis “tömeg” ácsorog és nézik az ebet 😀 vagy 3 gyerköc, azoknak a papája és valami nagypapa forma voltak a “tömeg”. Na ezután még csak a tankolás maradt hátra 😀 és onnan egyenes az út egészen ki. Persze PrezLee külön szórakoztató a többi közlekedő autóknak, mert ő vagy középen ül vagy éppen kidugja a fejét és állandóan látom, hogy mutogatnak felénk 😀

Már 12 óra elmúlt de valahol kint csámborog az udvaron és elnézem mennyire jó itt neki, mikor piszkálják egész nap egymást Győzővel. Még a mimikája is megváltozik, néha néha berohan hozzám amolyan “lájf csekkre” oszt “kacag egyet” és rohan ki megint valamit tevékenykedni. Nagyon várom, hogy kertes házba költözzek! És meglegyen KrumpLee (a bullterrier lányzó) és VirsLee a taskó!

One thought to “Szombati kalandok”

Hozzászólás