Szemcsepp

PrezLee gondolom huzatott kapott…a kocsikázástól mert máshol nem volt hol. De persze dög melegben nyitva ablakok meg effélék szóval könnyen megeshet. És egy ideje állandóan csipás volt a szeme. Elmentünk az állatorvoshoz valami kencéért. Kaptunk is valami szemcseppet. Első nap…símán ment a szemcseppezés. PrezLeenek fogalma se volt mi ez az új tortura. Csak ült bugyután majd utánna kapott észhez, hogy olyasmiben volt része amit nem igazán kedvelt.

Másodszorra is sikerült elég könnyen elbolondítanom, gyere csak ide, falatka tyutyu mutyu kutyu és jött és kapott szemcseppet. Igazán mondom háládatlan és kegyetlen vagyok ám, ilyent tenni egy mit sem sejtő kutyával… Na most? Hát elég csak meglátnia a szemcseppes kis flakont, mert máris eszeveszett rohangálásba kezd. Nem lehet elcsípni, ha nagy nehezen megfogom akkor mielőtt a csepp épp lecseppenne… a szemébe máris igyekszik elugrani, szökkenni… Ma kb egy negyed órát tartott amíg sikerült a második szemébe is egyet cseppenteni… Az elsőt még valahogy egy mozdulatból becéloztam, de a másik szemére már nem volt hajlandó egy fél percet se mozdulatlanul ülni.

Végül már kergetőztünk a szobába…mutatom neki a flakont, erre elszökken, majd eldugom, jön közelebb, megint szaladok felé, mutatva a flakont, de csak játszodtam vele, hátha egy kicsit felenged…megszagolta, annyira gyanus nem volt, hogy ne akarja megenni…szóval, nem egyszerű kutyának szemcseppet adni…Főleg ha az a kutya PrezLee…

One thought to “Szemcsepp”

  1. Csatlakozom. Lisának sem egyszerű. Ő már másodjára tudta, hogy ezt a műveletet nem szereti, így legalább be kell cserkészni egy db sajttal, hogy legalább egy kicsit maradjon ott. Még mindig csipás a szeme.

Hozzászólás