Shoppingolás

Ma elindultam ki fél három fele falura. Meg kellett állnom két helyen… Kaját kellett vennem és valami ecseteket, festékoldót meg tudja a bánat micsodákat. Listám volt. Még szerencse mert ácsoroghattam volna a boltba és foroghattam volna magam körül, úgyse jut eszembe semmi ami kéne.

Na de a lényeg nem is a vásárláson van. Hanem a parkoláson… Egyetlen shopping center parkolójában sincs egy  egérfarkincányi árnyék sem!!! Borzasztó.  Ja a Metronak van valami fedeles része,  de ott nem volt dolgunk.

Na jó, akkor nem parkolunk a parkolóba gondoltam én, és nem is parkoltam. Behúztam az üzlet elé egyik helyen, volt ott árnyék bőven. Ha jött volna valaki kommentálni azt hiszem nekiszökök veszettül és meg is harapom 😀 Nem jött senki… Persze nem azért mert olyan csúnyán csináltam volna, hanem mert senkit nem érdekelt hova parkoltam 😀  Hiába na, nem hagyhattam a kocsit a tűző napon benne az ebbel… Az árnyékban is meleg volt de jó kéznyire nyitva hagytam az ablakokat, nem is fülledt be.

Nem hinném, hogy sokan csak úgy benyúlnak egy éberen figyelő dobihoz a kocsiba…

A másik helyen, a Praktikerben kicsit komplikáltabb volt a parkolás… De ott is találtam egy helyet 😀 Behúztam oldalra, ott valami áruk voltak kirakva, jó szorosan az alumínium létrák, az utánfutók és mindenféle akármi közé. Még el is fért az autó, s nem zavarta a többi parkolókat 😀 Mire kijöttem … 😀 még egy kutyás(kocsis) állt a kocsim mögött, ő is az árnyékba húzta az autóját. Azzal a kivétellel, hogy ott a néni várt a kutyával.

Na igen, de ha vártam volna akkor ki vásárol be??? Végül is siettem, nem időztem feleslegesen, olyan 10 percnyit voltam távol.

És kérem divatot alkottam! Ugyanis  néni miután kihúztam a jó árnyékos helyről, behúzott ő  oda 😀  Még a végén kitiltanak a Praktikerből mondván,  hogy rossz példát mutatok 😀

One thought to “Shoppingolás”

Hozzászólás