Séta az állatorvosi rendelőig

Ma a hagyományos délutáni séta alkalmából másfele vettük az irányt, nem a játszópajtásaihoz mentünk, hanem az állatorvosi rendelőig. Csak egy sima vizit volt, hogy megnézzék minden rendben van e az úrfival, hogy jól fejlődik, ha szüksége van még valami kiegészítőkre, és egyéb ehhez hasonló apróság. Minden rendben van, jövő hétre beszerzem amiket kell és kb egy hónap múlva kell ismét elsétáljunk arra.

A séta nagyrészt pórázon történt, bár egy kicsit el is engedtem ahol lehetett. Kíváncsian nézegette a csókákat, ment feléjük, és nagy volt a csodálkozása amikor azok felröppentek.

Így gyalogosan nincs is olyan messze a rendelő, de azért eléggé fárasztó volt neki, kicsit meleg volt. De végül is nem katasztrofálisan meleg, és ahol lehetett az árnyékos oldalon vittem. Visszafele találkoztunk egy ismerőssel, aki épp egy teraszon sörözött, az ő közbenjárásával kapott egy tál vizet, mert ugye én nagy okosan a tálkáját és a flakon vizet amit állandóan hordok magammal kitettem… magam se tudom miért.

Holnap délután készülünk menni halászni, kíváncsi vagyok hogyan fog viselkedni. Még volt ő ott, de akkor még nagyon picike és gyámoltalan ebként szemlélődött… na meg persze holnap a második sátorban alvás… vajon még emlékszik-e arra?

Hozzászólás