Sapkavadászaton

Tulajdonképpen ma nemcsak tekeregni mentünk ebbel, meg járkálni, hanem 😀 Sapkavadászaton! Ugyanis történt régen kint a régen, legeltek a nyuszikák (ez valami aranyos nóta, na most nem legelt semmiféle nyuszika és nem is rég történt) korában 😛 kimentünk csillagokat bámulni. És ide mentünk lévén közel és egyszerű a kijutás. Na meg fogalmam se volt meddig maradunk hát tudtam, hogy az éjszaka folyamán egyszer csak nagyon elkezd fázni az ember lánya és milyen jól fog egy sapka. Becsomagoltam gondosan a sapit, az izolirt(polifoam), meleg ruhát, és szóval rövidre fogva kimentünk és bámultuk a csillagokat… Majd hazajöttünk és mikor kipakoltam a táskámból jutott eszembe, milyen nagy marha voltam, ugyanis a sapkám, belegyömöszöltem az izolir közepébe, majd ott mikor kiterítettem messze röppent a sapka és még csak észre se vettem a sötétbe.

Jelentem a sapkát megtaláltam, PrezLee meg volt olyan disznó, hogy mikor segítségét kértem “keresd a sapkát PrezLee” akkor egy igencsak hűvős tekintettel rám pislogott a bokor mellől (ahol valami Nagyon Fontos Szagolnivaló lakozott) majd tovább folytatta a szaglászást mintha mi sem történt volna… Igen, így bánik velem a drágalátos kutyám…

Jó jó.. tudom én neveltem 😛

A lényeg az, hogy mindenféle “karcolás” nélkül meguszta a sapim a szabadon töltött néhány napot és éjszakát. Még nem kérdeztem tőle, ha nem-e félt… nem is merem mert mi van ha összetört a lelke nekije? Hol kapok sapka pszihó mókust???

Hozzászólás