Reggeli séta

Ma végre megvolt az első reggeli séta. PrezLee úrfi reggel 5.30 perckor költött hangos nyafogással és vakkantásokkal. Amilyen hamar csak tudtam magamra kapkodtam a ruháimat, őt ölbe kaptam és lecipeltem a wcző helyre. Itt megvolt minden aminek meg kellett lennie, majd szép lassan komotosan visszasétáltunk a lakásba. Az idő nagyon borús volt, de még nem esett az eső. Dilémáztam hogy elinduljak vagy sem, így kezdetnek odatettem egy kávét.

Mire elkészült a kávé meglett a nagy elhatározás is. Igenis lesz séta. Esik az eső vagy sem, egy kis reggeli mozgás nem árt. Mozogni fog amíg sétálunk majd ha hazaértünk jól megtörölgetem. Felszerelkeztem a sétakellékekkel, magamra kaptam egy kabátot és elindultunk.

Elég nehezen akarta hagyni magát, tiltakozott az ellen, hogy kimenjünk a szemerkélő esőben, de végül csak nekiindultunk. Mind reméltem, hogy ez csak ilyen reggeli nyári zápor és pár percen belül abbamarad de nem így volt. Zuhogni éppen nem zuhogott, de azért szemerkélt az eső végig. Elsétáltunk ismét a kutyasétáltató helyig, majd itt nagyon nekikezdett nyafogni és hátra arcot mondtam.

Amolyan hol elől, hol hátul, hol jobbra hol balra típusú séták még ezek, de hamarosan belejön. Gyakorolni kell. Az egyetlen bajom, hogy a jó korai ébredés miatt most rendesen elálmosodtam én… PrezLee úrfi meg miután reggelizett, most nemcsak hogy alszik, de miután jól megtörölgettem, most be is takartam a pokrócával és most azzal harcol, de szerintem hamarosan egy jó nagyot fog aludni…

Hozzászólás