PrezLee és a pajtásai

PrezLee kezd válogatós lenni a játszópajtásokat illetően… jelenleg úgy veszem észre, hogy igazából a nála kisebb kutyákkal szeret játszani. A nagyobbakkal kevésbé, elkerüli őket, ha azok játszanak vele, akkor max fél percig foglalkozik azzal, majd továbbáll és megkeresi a kis pajtását. Ez inkább méretre vonatkozik. Ma rengeteget játszott a Beagle lánnyal, majd egy fehér ebet is “kergetett” egy kicsit, de hamarosan visszatért a kis termetű kutyához. Az jelenleg 9 hónapos.

A szentbernáthegyi akart volna játszani vele, az 5 hónapos, de azzal nem akart játszani PrezLee. Amikor nekifogott kötekedni vele, símán visszakapott, megcsípte a nyakát, fülét, majd faképnél hagyta és ment a kis barátnőjéhez… Érdekes, első napokban a szentbernáthegyire volt “ráállva”, azzal játszottak huzamosan.

Valószínű inkább, hogy azokkal a kutyákkal játszik, amelyek szimpatikusan neki… ugyanis a német doggal szokott kötekedni, hívja játszani, annak ellenére, hogy azzal max negyed percnyit játszott… ugyanugy a falun levő németjuhászt is állandóan bosszantja és játszani akar vele… szóval mégsem föltétlenül a méret miatt nem játszik vagy játszik egyik vagy másik kutyával.

Hozzászólás