PrezLee “elveszett”

Na nem kell mindjárt rosszra gondolni, csak éppen nem találtam sehol. A házban minden csendes, én olvastam, apukám piszkált valamit, a tesóm játszott, anyukám a kocsiját pucolgatta. Egy fél órával azelőtt PrezLee bent volt majd kiment. Megnéztem mit csinál, és láttam, hogy nyugisan fekszik az árnyékban… nosza ekkor kezdtem kicsit elmélyedni az olvasásba… nyugodt lélekkel, hogy biztos alszik egy nagyot.

Egyszer mégiscsak elindultam körbenézni és kinézek a kertbe, PrezLee sehol, átmegyek a másik udvarra, ott sincs, körbejárom a kocsit, netán valahol elfeküdt… nincs. Mi a fene??? Hívom, semmi válasz, be a lakásba, keresgélem az ágyakon, ágyak alatt… biza a kutya eltűnt… tudtam, hogy nem “tűnhetett” el igazán, de mégis furcsa volt, hogy nem jön elő akkor se ha hívom…

Nosza ezután kiderült… PrezLee úrfi “segített” anyukámnak a kocsi belsejét kitakarítani. De oly nagyon segített, hogy hamarosan belealudt a dologba. Még mindig semmi… de a kocsi hátsó ülésén aludt amikor forgolódás közben legurult az ülésről, amolyan “két szék közt a pad” alatt módón! Itt találtam rá, akkor ébredhetett fel, mert teljesen értetlen és mondhatni bamba képpel meredt rám és valahol szerintem nem értette mit keres a kocsi padlóján!

Hozzászólás