PrezLee éhes

És ha éhes akkor enne. Ez a vagány a kutyákba, nem hebegnek habognak, ha éhesek akkor önző módon a tudomásomra hozza, hisztizik cirkuszol, tolakodik, ha kell még a zsákot is kiszakítja csak egyen. Nem csinál úgy mint az emberek amikor megkínálják valamivel, enne, esik ki a szeme annyira kívánja de jaj csak köszöni szépen nem kér.  ÁÁÁÁ na ez csak úgy eszembe jutott 😀 méghozzá azért is, mert ugye mennyivel őszintébb egy kutya.

Reggel 4 órakor ébredtem, nem sokkal ezután leszereltem az ablakokat, mert ezekben a dög melegekben csak kereszthuzattal lehet túlélni a nappalokat és így jobban tud jönni menni a szélúrfi. Majd odatettem főni a kutyaételt.  Persze az mostanságra lett kész és nagyon forró. Ezért kipakoltam a PrezLee táljába (ő is látta), majd edényestől mindenestől kitettem a balkonra hűlni. Nem másért de ne töltse meg a gőzölgő kajaszag a lakást sem. PrezLee ezt is látta. Na és fölöttébb nem tetszett neki, hogy beráncigáltam és most a rugós divájszra kötve várja amíg meghűl a kajája.

Ja és hogy engem boldogítson egyhuzamba nyöszörög, nyávog és próbálja elrágni a rugós divájszt 😀 hehe… ő még nem tudja, hogy az kutyabiztos acélsodrony

Hozzászólás