Péntek, szombat, vasárnap

Kicsit felborult a hétvégi program. Eddig általában szombaton vagy vasárnap mentünk falura, de most pénteken délután meló befejezése után, a szokásos délutáni séta helyett kikocsikáztunk anyuékhoz. Kellett ezt tenni, mert valami hivatalos papírokat szállítmányoztam ki, kutyakaját és akkumulátort szállítmányoztam be. Szombat vasárnapra munkát terveztem be, amiből nem lett semmi… 😀

Szombaton csak a hagyományos séták voltak napirenden, ellenben vasárnap egy kis akcióban volt része PrezLeenek. Valami Kolozsvár melletti faluba kellett ellátogatni, és persze összekötjük a kellemest a hasznossal, hát kocsis kutyasétáltatást ejtettünk meg. Elmentünk ahova kellett, és visszafele jövet PrezLeet kidobtam az autóból. Na érdemes megnézni, hogy a lüke kutya mennyire szeret szaladni a kocsi után…jobban mondva a kocsi előtt 😀 Rohan rohan, olyan 30 km/óra sebességgel szalad, de nem úgy, hogy tiszta erőből, hanem mintha csak épp kocogna.

Egy adott pillanatban az út másik oldalán megpillantottam vagy 3 nagy kutyát. Húú ez baj, és hirtelen vezérelve megnyomtam a gázt, leelőztem a kutyát, úgy hogy miközben elmentünk az idegen ebek mellett PrezLee és azok között ott volt a kocsi, majd elhúztam, ne álljon meg “barátkozni”. Gondoltam nagy megindulásában gyorsít, ne maradjon le a kocsitól, és biza jól gondoltam. Az idegen ebek meg nem voltak gondolatilag elég gyorsak és ráadásul lusták is lehettek, mert nem rohantak utána. Persze kicsit rizikós volt otthagyni, mert mi van ha megáll és balhé lesz a vége…

Végül miután jól kirohanta magát vissza a kocsiba és hazáig aludt. Elnéztem, hogy miután kiszaladta magát olyan átszellemült lett a pofija, mindenféle unottság és letargia eltűnt róla, látszott rajta, hogy nagyon élvezte az egészet.

Nagyon várom már a nyarat, és főleg egy bicikli tartó beszerzését, no meg még egy bicikliét, oszt megyünk dombról fel dombról le, biciklis kirándulásokra ebbel… 😀 Mikor lesz már nyár???

One thought on “Péntek, szombat, vasárnap

Minden vélemény számít!